Foredrag

Vibeke Manniche kan bestilles til såvel foredrag, kurser og som konferenceholder.

Foredrag/kurser med Vibeke Manniche efterlader altid tilhørerne både klogere og tændt. Tændt fordi Vibeke selv med glimt i øjet brænder for sine emner, og dermed heller ikke kan undgå at sætte gang i tilhørerne og spændende, sjove diskussioner. Det er aldrig kedeligt og tilhørerne forlader altså foredragene med eftertænksom og masser af gode grin!

Vibeke Manniche styrer konferencer med vid, bid og nærvær – så alle deltagere går inspireret hjem. Vibeke Manniche forstår at skabe overblik og ikke mindst sikre, at alle kommer til orde ved konferencer ligesom hun sikrer rette fællesskabsfølelse og flow på en konference.

Vibeke underviser i mange forskellige emner og holder foredrag om samme.Foredrag og undervisning bliver altid tilpasset den aktuelle målgruppe, sted og lejlighed.

Nedenfor er blot nævnt et udpluk:

1) Søvn og gode råd.

Masser af fakta og gode råd som kan fremme barnets/den voksnes/ældres vigtige – og livgivende – søvn. Foredraget tilpasses efter målgruppen.

2) ADHD, Særligt sensitiv eller bare uopdragen.

Vibeke uddyber på underholdende vis om gråzonen mellem ADHD, “særligt sensitiv” og almindelig uopdragenhed.

3) Særlig sensitiv – fup eller fakta?

Vibeke lægger arm med det moderne fænomen ´Særligt sensitiv´ – og problematiserer ikke mindst vores diagnosejagt.

4) Fedme hos børn og unge

Hvad er forklaringen og hvordan kommer vi det til livs?

5) Det elsk-værdige barn

Der er meget fokus på jeg-stærke børn og vi-svage børn. Hvordan sikrer vi – som forældre og professionelle – at det enkelte barn inddrages og anerkendes, samtidig med, at barnet lærer at tage hensyn. Være elsk-værdig – værd at elske for andre end forældrene alene.

6) Den svære samtale.

Spændende foredrag/kursus med fokus på den svære samtale, og hvor tilhørerne lærer nogle simple men vigtige spilleregler, når samtalen er svær.Få et stænk af lægens autoritet og den svære samtale er straks meget lettere.

7) Sygefravær og rummelighed

Fokus på hvordan sygefravær minimeres og arbejdsglæden øges.

8) Anna Storm – hvad er hun for en størrelse?

Tankerne bag “Anna Storm”-krimierne og hvad de udspringer af. Spændende debatter med de mange trofaste læsere af nu 6 krimier om børnelægen Anna Storm.

Send en mail på vibeke@vibekemanniche.dk, hvis du vil forhøre dig lidt mere om priser, varighed og mulige datoer. Du er også velkommen til at forhøre dig om helt andre emner.