Foredrag

Vibeke Manniche kan bestilles til såvel foredrag, kurser og som konferenceholder.

Foredrag/kurser med Vibeke Manniche efterlader altid tilhørerne både klogere og tændt. Tændt fordi Vibeke selv med glimt i øjet brænder for sine emner, og dermed heller ikke kan undgå at sætte gang i tilhørerne og spændende, sjove diskussioner. Det er aldrig kedeligt!

Vibeke Manniche styrer konferencer med vid, bid og nærvær – så alle deltagere går inspireret hjem. Vibeke Manniche forstår at skabe overblik og ikke mindst sikre, at alle kommer til orde ved konferencer ligesom hun sikrer rette fællesskabsfølelse og flow på en konference.

Vibeke underviser i mange forskellige emner og holder foredrag om samme.Foredrag og undervisning bliver altid tilpasset den aktuelle målgruppe, sted og lejlighed.

Nedenfor er blot nævnt et udpluk:

1) Det gode børneliv?

Med fokus på såvel sociale, psykiske som fysiske trivsel. Faldgruber i en travl børnefamilie. Masser af gode råd. Populært foredrag blandt forældre og personale.

2) Fedme hos børn og unge

Hvad er forklaringen og hvordan kommer vi det til livs?

3) Søvn og gode råd.

Masser af fakta og gode råd som kan fremme barnets/den voksnes/ældres vigtige – og livgivende – søvn. Foredraget kan tilpasses efter målgruppen.

4) Sygefravær og rummelighed

Fokus på hvordan sygefravær minimeres og arbejdsglæden øges.

5) Eget forfatterskab.

Tankerne bag “Anna Storm”-krimierne og hvad de udspringer af. Spændende debatter med de mange trofaste læsere af nu 5 krimier om børnelægen Anna Storm.

Send en mail på vibeke@vibekemanniche.dk, hvis du vil forhøre dig lidt mere om priser, varighed og mulige datoer. Du er også velkommen til at forhøre dig om helt andre emner.