Hvor er det egentlig dejligt, at de på Ekstrabladet er så tungnemme – at de ikke fatter, hvad jeg skriver, når jeg skriver “..Den ultimative farligste alder for et barn at blive slået ihjel i (under 1 år). De er ikke de eneste – så jeg var forberedt. For alle de andre, som nægter at forholde sig til min pointe, synes det andet er sjovere. Nåååå, lille ven. Det er åbenbart lettere at forholde sig til, om der er noget i mine (synes jeg selv) letforståelige sætninger, der kan misforstås, end sagens grumme alvor. Det gør nok også reelt mindre ondt. På dem selv. For alle dem, som blindt klapper med af Nils Malmros syge værk, er jo reelt med til at legitimere drabet på barnet. Eneste trøst er, at så gengiver Ekstrabladet trods alt min pointe.

Og for alle – også Ekstrabladet – som ikke har forstået det. Den ultimative farligste alder for et barn at blive slået ihjel i er under 1 år. Således at FORSTÅ, at det er den alder, hvor risikoen er størst. Ganske enkelt fordi barnet ikke kan forsvare sig, flygte, råbe om hjælp, fortælle det til nogen, løbe, gå, kravle osv. Er det egentlig så svært at forstå? For kolde hjerter måske. Dem synes der lige nu at være mange af. Mit hjerte græder fortsat for det lille barn på 9 måneder, som blev slået ihjel og hvor en medskyldig far nu gud-hjælpe-mig forsøger at høste roser på mordet. Tjene penge på mordet på hans barn, som han selv var involveret i. Det er – helt uden at bande – fandme grumt! Så stik piben ind – også Ekstrabladet – og forhold jer til sagen!

Vil du forstå lidt mere om HVORFOR det er så farligt, så læs min bog, Det stille barn.