Jeg ved altid, at jeg har fat i noget – når kommentarer til et fagligt opslag er hate og UDEN reelle, faglige modargumenter! Det bekræfter sidste døgns hate-angreb og grov chikane, som er foranlediget af landets ignorante sundhedsminister Magnus Heunicke. Hans (og regeringens) ageren under coronakrisen har påført landet og befolkningen – herunder børn og unge – massiv skade! Og vil gøre det mange år fremover.

Sagen om batches med særlige bivirkninger er så alvorlig, at befolkningen har krav på reel uddybning af problematikken fra landets sundhedsminister. Fremfor endnu et personangreb mod en fagperson! Det er IKKE budbringeren, som er interessant, det er budskabet!

Tak til alle jer gode mennesker ❤. Hold ud og hold ved!

Denne hate (primært fra mænd!) skræmmer mig ikke – for data lyver IKKE!

Max Schmeling har lavet et enestående arbejde med at granske forskellene på vaccine-batches (Pfizer) og bivirkningerne. Meget voldsomme forskelle. Medierne, myndighederne og regeringen ignorerer disse bekymrende data. Data som spiller en stor rolle for folkesundheden og data som Max Schmeling gentagende gange har forelagt Folketingets Epidemiudvalg – uden reelle konsekvenser eller stillingtagen. Bare latterliggørelse og ignorering. Det er data, som befolkningen har krav på at blive orienteret om. Data som skal granskes.

Max og jeg holder nedenstående foredrag d. 24.10.2022 i Silkeborg.

Max uddyber hans grundige arbejde med at finde alle tallene frem – mens jeg uddyber den lægelige side af det. Skynd dig hvis du vil med – der er MEGET run på tilmeldingerne. Begrænset antal deltagere.

Drag afsted med en god ven/vennde osv. Der er også plads til en demokratisk diskussion 🙂.

Du kan tilmelde dig på linket nedenfor eller overføre 198 kr pr person til mobile 30934 (LIVA) og skrive max samt emailadresse. Så får du tilsendt bekræftelse på mail. Stedet oplyses til tilmeldte en uge før afholdelsen.

https://billetto.dk/e/spot-pa-corona-vacciners-bivirkninger-billetter-692271