Åbn landet helt op!

Tak fordi du besøger min blog.

Jeg har i dag sammen med 208 frihedselskende danskere haft indrykket en annonce i Ekstrabladet. Vejen var lang og trang. Både Berlingske og JP sagde forinden nej til annoncen. Men avisen som ”tør hvor andre tier” turde godt. Sådan da. Med nogle små ændringer.

Jeg vil ikke gentage, hvad der allerede står i annoncen – se ovenfor. Alt lader sig dokumentere ud fra såvel data fra SSI (Statens Seruminstitut) som videnskabelige publikationer.
Alle de fakta, som vi fremfører I annoncen, har jeg retfærdigvis fremført en del gange tidligere her på min blog. Men der skulle så en betalt annonce til i et landsdækkende medie, før DU fik kendskab til disse væsentlige fakta. Ganske enkelt fordi pressen gennem de sidste 10 måneder har censureret mig. De fakta jeg fremfører, passer ikke ind i massehysteriet og ”fortællingen” om det store monster corona. Så kan man gøre to ting 1) lytte (hvilket havde været det mest ansvarlige af pressen at gøre eller 2) fuldstændig ignorere ALT fra min side af. Det har haft meget alvorlige omkostninger for landet ikke at lytte til hvad jeg – og andre forstandige læger – længe har fremført. Havde man lyttet fra starten, var landet ikke blevet bragt i den katastrofale situation. Så enkelt er det.

Men lad os ikke se tilbage – lad os se fremad.

Hvad er det så du vil? spørger du måske.

For det første er og har været corona-strategien helt ude af proportioner. Fra dag et og er det fortsat. Minkmassakren er blot et af mange eksempler, men afslører dog for alle, hvilken magtfuldkommenhed Mette Frederiksen har regeret ud fra. Enerådigt og helt uden hold i reelle fakta. Snarere frygt, gisninger og mavefornemmelser. Det er at sammenligne med diktatur og vores frihed har været og er stærkt begrænset.

Hvad skal vi så gøre?

Det er uhyre simpelt – nemlig lukke landet op. Helt op. Og så skal vi bruge vores barndomslære og videnskabelig dokumentation gennem mange år omkring smitsomme sygdomme.

  • Holde fast i en god håndhygiejne – vaske hænder efter toiletbesøg og før madlavning/spisning. Spritte af når nødvendigt.
  • Være tæt med dem vi skal være tæt med – og holde lidt ekstra afstand til andre.
  • Opholde os udenfor, når det er muligt.
  • Lufte ud regelmæssigt
  • Sørge for god og tilstrækkelig søvn
  • Undgå rygning og alkohol (i større mængder)
  • Motionere dagligt – kort sagt holde dig sund
  • Give og modtage kærlighed – herunder knus, kram og kærtegn

Det er nødvendigt at komme tilbage til normaliteten. Livet kalder. Verden kalder. Økonomien er i laser, de sociale kontakter i laser, ensomheden høj og mismodigheden høj.

Det er helt ude af proportioner den ekstremt høje pris vi har betalt – og betaler – for at undgå en sygdom, som ikke er mere farlig end influenza. Tro det eller ej. Og en sygdom, hvor smitten aktuelt er i rolig gænge og har været det i nu mange måneder.

I dag d. 26.11.2020 er 5.836.030 danskere IKKE smittet med COVID-19.

Sænk skuldrene. Indtag livet igen og kræv af landets politikere, at vi får åbnet landet op igen. Det forudsætter i mine øjne et valg og at Mette Frederiksen går af som formand for Socialdemokratiet. Jeg har svært ved at se anden udvej.

Vil du gerne læse om hvad jeg/vi så fra starten (og havde ret i), vil jeg anbefale dig at læse vores bog ”CoROpå – en samtalebog om COVID-19”. Du har ikke læst om den, fordi alle fra pressen har nægtet at omtale den. Censureret den.

Du kan låne den gratis på biblioteket eller købe den her:

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html

Kan du heller tåle mundbind – af fysiske eller psykiske grunde – er du fritaget efter reglerne. Ligesom vi kan se Søren Brostrøm heller ikke tåler mundbind. Eller i hvertfald bruger det.

Du kan bestille vores originale gule badge her – så slipper du for at andre udskammer dig. Det er effektivt og du får lov til at gå i fred:

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte .