Det er så sørgeligt, så det slet ikke er til at bære. At Mia Skadhauge Stevn efter alt at dømme er slået ihjel. Det er så grusomt, som noget kan være.

Men der er et billede som snurrer rundt i hovedet på mig. Nemlig billedet af Mia, som forlader baren reelt uden tøj på. En tidlig FEBRUAR-morgen. Hvor blev lige omsorgen af? Har vi fuldstændig glemt omsorgen for hinanden og ikke mindst omsorgen for unge kvinder? Eller er det alene et fænomen i Aalborg?

For mig at se har Club Wolf fejlet big time. De ser kl 6 om morgenen ifølge bestyrer Lasse Bøgelund Madsen “en ung, nydelig pige” som han beskriver hende – og beder hende så om at forlade stedet – da de er ved at lukke. Det gør hun så stort set UDEN EN TREVL på kroppen og åbenlyst stærkt påvirket. Kun bukser og en meget lille top. Club Wolf kan ikke dække sig ind under, at de ikke bemærkede Mia. De smed hende ud!

Jeg mener ikke man behøver at være læge for at kunne se, at Mia IKKE kunne tage vare på sig selv. Ja, der er scumbags der ude. Ondskabsfulde og forstyrrede unge mænd. Derfor skal vi passe på hinanden! For pokker da!

Hvad er læringen? For mig at se helt åbenlyst, at man som udskænkningssted har et særligt ansvar for at sikre, at gæsterne tager afsted i ordentlig forfatning. Ikke mindst når det gælder unge kvinder! Som ALTID vil forblive det svage køn.

Det er IKKE i orden. Jeg mener en beværtning har og skal have et særligt ansvar for ikke alene at sikre gæsternes sikkerhed – men også at man ikke som tilfældet med Mia Skadhauge Stevn reelt smider en halvnøgen kvinde på gaden. Åbenlyst stærkt påvirket og ude af stand til at tage vare på sig selv!

Der bør være meget læring i denne sag – ikke mindst læring ifht udskænkningsstedernes medansvar for, at gæsterne ikke alene ikke bliver syge på stedet men ej heller smides ud i en tilstand, hvor de helt åbenlyst IKKE er i stand til at tage vare på sig selv. Spørgsmålet er da også i hvilken grad, at udskænkningsstedet har et medansvar. Det er jo en særlig skærpende omstændighed at de netop smed hende ud på gaden en tidlig februar morgen uden reelt at drage omsorg for hendes sikkerhed.