Dagens interview i Radio 4 minder mig om, at det ER en frihedskamp, som vi er ude i.
Mundbindspåbuddet er baseret på frygt, gisninger og mærkelige antagelser – og har ikke undergået normal sundhedsmæssig afvejning af virkninger og bivirkninger.
En væsentlig bivirkning (udover frihedsberøvelsen) er nedsat udsyn – og dermed markant større faldrisiko. Især når du skal kigge ned (og det skal du. når du går) er udsynet hæmmet (endnu mere hvis brillerne dugger). Det betyder så også, at ikke mindst gangbesværede og ældre lettere falder. Plus vi må forvente trafikulykker med folk og fæ, som kører rundt med mundbind PÅ. På cykler, knallerter, løbehjul og i bilerne. Det mindsker deres udsyn og øger risikoen for ulykker markant!
Maskepåbuddet ER en krænkelse af vores frihedsrettigheder i Grundlovens §71, som omhandler den personlige friheds ukrænkelighed!
Det bliver mere og mere tydeligt for mig, at vores badge OGSÅ er del af en frihedskamp. Rigtig mange tåler nemlig IKKE mundbind – af såvel fysiske som psykiske grunde.
Bestil badge her:
Du kan også kigge forbi vores butik på Klostergade 3 (JEWLSCPH) hvor du finder mig idag onsdag fra 12-17 :-). Her kan du også købe badges plus få en god snak om landets tilstand.