11. marts 2020 hvor statsministeren på et meget spinkelt grundlag kommanderede landet lukket – og 12.marts 2020 blev loven underskrevet.

Allerede da landet blev lukket var tallene fredelige og INTET tydede på at vi var på vej ind i en bragende epidemi som ville overbelaste sundhedsvæsenet.

Det viste sig at holde stik. Ikke fordi statsministeren diktatorisk lukkede landet – men ganske enkelt fordi udbruddet allerede da var på retur. De mest sikre tal var de tal, som jeg også selv fulgte nøje, nemlig den daglige procentuelle fordeling. Og den var allerede da nedadgående. Og forblev nedadgående. Det har da også vist sig at være de mest sikre tal at følge – samt selvfølgelig indlagte, intensivpatienter osv. Et tal som aktuelt er meget, meget lavt. Hvorfor? Fordi vi aldrig var i nærheden af det skrækscenarie som blev tegnet. Og fordi ikke mindst foråret har hjulpet os godt på vej. Årstidsvariationen.

Anyway – jeg fornemmer befolkningen og verden er ved at vågne op.

For god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at der i samme periode, som der er død nu 522 MED coronavirus er der død cirka 11250 mennesker! Fortjener de ikke samme opmærksomhed? Det er som om, at man har glemt ALT andet. Hvad med dem der er syge med pneumokokker? Streptokokker? Hepatitis? MRSA? Stafylokkokker? Kort sagt alle landets andre syge? Er de blevet helt ligegyldige i denne tegneserieudgave af virkeligheden som ikke mindst regeringen har tegnet? Folk dør af kræft, rygerlunger, hjertesygdomme – fortjener de ikke BREAKING NEWS? Drastisk tiltag? Eller det bare sådan lidt ligegyldigt? Ufancy sygdomme? Kort sagt dette corona-helvede skabt af regeringen er det rene fantacy-helvede. På ingen måde baseret på egentlige data men frygt, frygt og mere frygt. Og samme frygt har ikke mindst statsministeren brugt til at orkestrere et helt land til at gå i takt.

MEN – heldigvis fornemmer jeg at den bedøvede befolkning er ved at vågne op af sin frygt. Og heldigvis da. For frygten er og har været helt ubegrundet. Nok har der været mennesker som har haft og (fortsat lille del som har) Covid19 – men det har aldrig været i nærheden af at slå vores sundhedsvæsen ud af kurs. ALDRIG. Og husk – det var det der fik statsministeren Mette Frederiksen til at lukke landet? Hvorfor åbner hun så ikke nu, hvor så få har det og vi på ingen måde kan komme ind i en bragende Covid19-epidemi nu på denne årstid. Det kommer ikke til at ske! Trust me :-).

På lørdag d. 16.5.2020 afholdes der en lovlig frihedsdemonstration kl. 12-15 som starter på Islands Brygge. Aldrig mere 12. marts #SammenForFrihed og #sammensammen.

Bag bevægelsen står helt almindelige mennesker – hvis eneste samlingspunkt er en klar opfattelse af, at vi ALDRIG må komme i samme situation igen – nemlig at en regering på så spinkelt et grundlag udsætter en hel befolkning for drastiske og katastrofale tiltag.

Mød meget gerne op – du kan finde opslag på fb eller læse mere her

www.sammenforfrihed.dk

ALLE er frihedselskende mennesker er hjertelig velkomne – uanset dit politiske standpunkt, køn, alder, farve, tro/ikketro, seksuelle observans, skostørrelse – kort sagt ALLE. Håber du kommer forbi – og kom endelig hen og sig hej :-).