Det er nu fremme, at Forsvarets Efterretningstjeneste – FE – med Lars Findsen i spidsen i flere år har advaret mod netop russiske aggressioner.

Jeg har længe for døve ører fremført, at jeg mener fængslingen af Lars Findsen følger helt samme mønster som forsøget på at defamere mig ved at give mig et skærpet tilsyn på trods af at jeg IKKE har taget i behandling i 30 år. To klik og Styrelsen for Patientsikkerhed kunne på FMK se, at jeg IKKE har ordineret medicin i ligeså mange år. Bare for at starte et sted. Det var kort sagt en IKKE-sag – men formålet var tydeligt – nemlig at få mig til at tie. Var statsministeriet involveret i min sag!? Selvfølgelig. Vel også samme grund at man nægter mig fuld aktindsigt i min sag. Igen og igen.

Det er IKKE min sag som er interessant lige nu. Men fængslingen af Lars Findsen.

Jeg er 200% sikker på, at samme trussel og dermed bekymring fra FE blev endnu større under regeringens vanvittige nedlukninger. Jeg ved, at FE løbende har vist interesse for “vores” data. Altså de flere tusinde posts med data vi har offentliggjort de sidste to år – hvor vi UVILDIGT og pro bono har analyseret data fra bl.a. SSI og DS.

Hvorfor har FE været interesseret i disse tal? For at sende dem videre i systemet selvfølgelig. Og jeg er da også 200% overbevist om, at der har været mange nok egentlige skænderier mellem statsministeriet og FE.

Hvad gør Statsministeriet ved Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen så? Følger samme velkendte mønster. Lars Findsen får ikke et skærpet tilsyn. Nej de fængsler selvfølgelig FE´s chef. Måske endda før de selv risikerede at blive anklaget for landsforræderi. Forestil dig, at det var idag de ville lukke landet ned. Hvad tænker du så om landets sikkerhed? Det ville være vanvittigt, ikk? Det VAR vanvittigt at lukke landet ned i tre omgange. OGSÅ for landets sikkerhed.

Jeg har kontaktet mange i pressen – INGEN har vist interesse for denne vinkel.
Men jeg håber du – kære læser – forstår min pointe. For den er vanvittig vigtig. Ikke mindst for landets sikkerhed.