Vores forskningsstudie har snart 1 år på bagen (medio april).

I det forløb har Sundhedspolitisk Tidsskrift ved Kristian Lund og med Anders Hviid (som ikke er læge) i spidsen fra SSI forsøgt at få vores studie trukket tilbage. Det lykkedes IKKE.

Sundhedspolitisk Tidsskrift med Kristian Lund i spidsen opsøgte selv det videnskabelige tidsskrift, hvor vores studie er bragt (med peer-review). De oversatte selv forinden deres makværk af en artikel (ved Gurli Kløvedal) til engelsk og opfordrede tidsskriftet til at trække vores studie tilbage. Det gjorde tidsskriftet IKKE. Har du nogensinde hørt om et dansk medie agere således? Være så meget part i en sag? Udover i korrupte bananstater?

Hvad angår Sundhedspolitisk Tidsskrifts financiering er jeg i tvivl om, HVOR stor en del som financieres ved direkte og indirekte reklamer fra medicinalindustrien. Sagt på en anden måde – Kristian Lund synes at have en meget åbenlys interesse i at gå medicinalindustriens ærinde.

Den kritik som blev fremført i Gurli Kløvedals mærkværdige artikel blev tilbagevist.

Nu er Anders Hviid fra SSI så ved at forsøge at få publiceret noget makværk af en artikel (som endnu ikke har været under peer-review). I bund og grund siger hans arbejde INTET om vores artikel. Tværtom understøtter den indirekte vores fund. Men artiklen er noget makværk – og en pinlig affære for SSI. Rigtig pinlig. Plus jeg bemærker, at han i sin referenceliste IKKE har vores solide svar med af hans tidligere kritik – men til gengæld refererer han til et brev fra en 21-årig spansk computeringeniør-studerendes skriv, hans navn er Borja Somovilla Del Saz (en spanier som iøvrigt taler dårligt engelsk). Samme brev henviste Biontech i Tyskland til, da Die Welt stillede dem kritiske spørgsmål. Deres eneste svar var et link til den unge spaniers skriv. Det er svært at udelukke muligheden af, at brevet reelt var skrevet af Biontech selv! Men Anders Hviid bakker gladeligt op om den unge spaniers skriv – på trods af at spanieren INGEN – ganske enkelt INGEN – forudsætninger har for at skrive herom. Flot…men Anders Hviid ser ham som en fælle.

Nå – men så længe studiet ikke har været gennem peer-review (som vores var) – betragter jeg det som en middelmådig fysik-rapport i 2.g. Ikke værd at bruge mere tid på for nærværende.

Vores videnskabelige artikel går sin sejrsgang verden over – og om man kan li budskabet eller ej – ja, så viser vores studie meget entydigt, at risikoen for bivirkninger ved Pfizers mRNA-injektioner afhang af hvilket parti man fik sit stik fra. Herudover har nylig forskning i øvrigt netop vist, at der IKKE er nogen effekt af booster-vaccine til mennesker, som har haft corona – hvad de fleste har haft mindst én gang.

Dags dato ligger vores studie på en 334. plads over mest læste forskningsstudier verden over – ud af over 25 millioner studier!! Det må være meget få andre danske studier, som nogensinde har rangeret så højt. På trods af denne rangering, har INGEN fra pressen (udover ovenstående) reelt interesseret sig for vores dybt bekymrende fund. Men heldigvis klarer studiet sig flot – helt uden pressens hjælp. Fordi fundet er så bekymrende og relevant for alle!

Kort sagt – stop corona-vaccinerne – de er aldeles overflødige og for alt vi ved overgår risici gevinsten.

Her har du link til vores studie:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998