BMJ har netop bragt nedenstående artikel.

https://www.bmj.com/content/376/bmj.o350

Herhjemme ligger sundhedspersonalet også syge på stribe – eller er hjemme grundet isolationsreglerne. Som iøvrigt tolkes vidt forskelligt fra sted til sted.

Løsningen? Er selvfølgelig at ophæve de iøvrigt gakkede isolationsregler som åbenlyst INGEN virkning har. Lad raske møde på arbejde og så teste med quicktests “at the doorstep” for at sige det på godt dansk. Overholde som altid en god hygiejne – og ja – så er den vel ikke meget længere.

I forvejen har tre nedlukninger medført ekstreme behandlingspukler med meget alvorlige følger for folkesundheden og ikke mindst den enkelte – i form af øget sygelighed og øget dødelighed.

Nu må det corona-cirkus stoppe! Er det ikke snart tid til at lade de voksne overtage styringen? Få landet godt på fode igen? Ikke mindst folkesundheden.

Lige nu betaler rigtig mange mennesker en umenneskelig høj pris for få menneskers vildfarelser (regeringen, støttepartier og involverede myndigheder) – alle har jo åbenlyst taget fejl. Hvilket deres seneste handlinger og ophør af restriktioner jo i sig selv også beviser, at de selv har indset. Dog uden at pressen har indset at regeringen har indset det…