“Børns søvn – din lille sovetryne” udkommer 12. september – det fejres med et foredrag samt lille arrangement samme dag. Du er hjertelig velkommen til at tilmelde dig nedenfor!

Børns søvn – din lille sovetryne” er en letlæst håndbog, som stort set alle børn og forældre vil kunne få stor gavn af. Bogen er spækket med fakta og gode råd om den nærende og nødvendige søvn.

Lige nu kører debatten, om et barn skal græde sig i søvn. Selvfølgelig skal det ikke det, og der er gode alternativer. Det ændrer dog ikke ved, at faktum er, at rigtig mange børn græder sig i søvn aften efter aften, fordi forældrene til sidst er så fortvivlede og udmattede selv. Det er synd for forældrene, men selvfølgelig endnu mere trist for børnene. Føler du dig nedslidt af manglende søvn gennem mange måneder, så er hjælpen af finde i min nye bog.

Søvn er vanvittig vigtig for barnets humør, udvikling og ikke mindst de boglige evner. Selv når barnet er sygt, kommer det sig hurtigere ved god søvn. Desværre undervurderer langt de fleste forældre børns søvnbehov og har ringe viden om, hvor stort behovet er op gennem alderen.

Gode sovevaner føres med ind i voksenlivet, men det samme gælder også for søvnproblemer. Derfor kan forældre skænke børnene en stor gave ved i barndommen at fremelske og sikre gode sovevaner.

Bogen bringer løsninger på de mest almindelige søvnproblemer, hvor der vil kunne opnås resultater i løbet af 2-3 uger med målrettet indsats.

”Børns søvn – din lille sovetryne” henvender sig til såvel forældre som professionelle, som pædagoger, dagplejere, sundhedsplejersker og lærere.

Sidst men ikke mindst – jeg elsker selv at sove. Det er en vigtig del af et rigt og godt liv – både på lyse og mørke dage.

Læs her for tilmelding :

<a href=”http://www.forlagetliva.dk/produkter/13-foredrag/251-arrangement-i-forbindelse-med-udgivelsen-af-boerns-soevn—din-lille-sovetryne/”>http://www.forlagetliva.dk/produkter/13-foredrag/251-arrangement-i-forbindelse-med-udgivelsen-af-boerns-soevn—din-lille-sovetryne/</a>