Så er det i dag, at min nye bog, Børns søvn – din lille sovetryne, udkommer.
Jubiii. Så er det i dag, at min bog om Børns søvn udkommer. Den har været længe undervejs – men jeg er heldigvis meget tilfreds med bogen :-). Og håber, at den vil komme rigtig mange børn og forældre til gavn. 8 ud 10 forældre undervurderer barnets behov for søvn.

Søvn er afgørende ikke bare for at undgå konflikter, hidsighed osv – men har stor betydning for barnets vækst, højde, sygelighed og intellektuelle udvikling. Det bliver også hurtigere rask, hvis og når det er sygt. Plus det kan have meget stor betydning ved fx ADHD.

Så har du eller kender du et barn, som sover for lidt, så er det med at få sikret, at det sover nok. Der er meget lette fif hertil – og nogle jeg er sikker på, at du end ikke har tænkt over. Så læs bogen eller se med i aften i Aftenshowet :-).

Du kan bestille bogen i nærmeste boghandel, på biblioteket eller på fx nedenstående hjemmeside, hvor du også kan skrive, såfremt jeg skal skrive et lille ´Sov godt´ i bogen :-).

Og jo – jeg har selv et godt sovehjerte :-).

http://www.forlagetliva.dk/produkter/10-boeger/246-boerns-soevn—din-lille-sovetryne/