Se godt på kurven. Se rigtigt godt på kurven. Indrømmet – det er meget svært at få øje på antallet af indlagte MED COVID-19 i forhold til ALLE indlagte dagligt. Men du ser en lillebitte lyseblå klat nede i bunden. Ja – det er så dem vi holder skeløjet øje med. Som får regeringen til at lukke landet ned. Helt ude af proportioner med virkeligheden!

Men fortæl mig lige – hvad med alle de andre. Altså dem som er hunde-hamrende- alvorligt syge. Nogle dødssyge. Ikke som følge af COVID-19 – men som følge af et hav af alvorlige, kroniske og ofte dødelige sygdomme. De tæller slet ikke med i statsministerens aftenbøn eller hendes famøse “folkesundhed”.

Det er tid til at vågne op. Virkeligheden kalder.

Hver år indlægges 640.000 danskere. Der er 1.3 million indlæggelser og cirka 1 million er akutte indlæggelser. Nogle indlægges flere gange. Af COVID-19 -tallene fremgår, at der har været 6401 indlæggelser (vi ved ikke hvor mange mennesker det dækker over). Men maksimalt er det altså 1% af alle indlæggelserne, hvor personen er testet positiv for COVID-19. Husk at det ikke behøver at være indlæggelsesårsagen – den oplysning bliver nemlig skjult for befolkningen. Det var så let som ingenting at få opgjort indlæggelsesårsagerne. Hvis regeringen da ville. Ligesom vi også kunne få offentliggjort om folk har symptomer, når de testes (eventuelt positiv). Hvis regeringen da ville!

Kommer det bag på dig? Det vil jeg tro. For det er jo helt ude af proportioner, hvor meget så lille en promille af indlæggelserne skal fylde i det offentlige rum og legitimerer på ingen måde at landet atter er lukket ned. Medførende en kæmpe katastrofe for landet i sit hele – og alvorligt syge, handicappede, børn og virksomhederne især. Og jeg som troede at vores grundlovsbestemte rettigheder var ukrænkelige – det har de sidste 11 måneder lært mig er en lodret løgn. Aldrig har vi haft en regering, som har haft SÅ lidt respekt for Grundloven. Jeg forventer vi får en Rigsretssag – jeg har ikke fantasi til andet.

Jeg kan så undre mig over, at INGEN – vitterlig INGEN – fra pressen har gjort sig den ulejlighed at søge samme tal frem. Men her har I dem så. Endnu mere burde sundhedsmyndighederne selvfølgelig have fremlagt de tal for længst.

Hvorfor lider sundhedsvæsenet så? Fordi medarbejderne er kørt ned grundet restriktionerne herunder rigide karantæneregler. Det er det, som belaster sundhedsvæsenet – ikke COVID-19 i sig selv!

Tænk selv. Forstå tallene. Vågn op!