Det er glædeligt, at Sundhedsstyrelsen idag har udsendt pressemeddelelse om, at antallet af indlagte på intensiv med COVID-19 falder. Det er over en måned siden, at jeg skrev herom og viste kurven for første gang. Men bedre sent end aldrig!

Da flest var indlagte i foråret, var det cirka 26% af de indlagte, som landede på intensiv afdelingen – nu er det cirka 14%.

Antallet af dem på intensiv, som ender i respirator er også markant faldende. I foråret var tallet oppe på over 70% af dem på intensiv, som kom i respirator, nu er tallet på 55%.

Husk også, at der indlægges cirka 3000 patienter akut rundt i landet! Denne corona-tegneserie gør, at Mette Frederiksens “folkesundhed” alene omhandler knap 3% af de akutte indlæggelser. Nemlig dem med COVID-19. Hvoraf det hos cirka halvdelen slet ikke er indlæggelsesårsagen! Nok også endnu mindre. So much for folkets sundhed. Det runger så fælt og hult, når Mette Frederiksen besudler folkesundheden, som hun gør.

Hvis du ser på ovenstående kurve, kan du også se, at antallet af indlagte ifht positivprocenten er markant faldende. Kigger lige på datoen. Det vil være skønt, hvis SST melder tallene ud uden at vente en måned. Det er nemlig de samme tal, som vi har adgang til! Dette væsentlige fund krydser jeg fingre for, at de også melder ud snarest!

Pointen? Jo – Covid19 er blevet markant mere fredelig (der er også markant færre som dør MED COVID-19 sat ifht antal testede). Så fortæl mig lige, hvad er hensigten med regeringens ondskabsfulde nedlukning af landet? Jeg kan på ingen måde få øje på den. Udover at det er et voldsomt indgreb i befolkningens personlige frihed. Et indgreb som i mine øjne er grundlovsstridigt og har været det fra start!

Glæd dig over at langt over 100.000 danskere er blevet immune (de har været smittet). Og at mere end halvdelen af de positiv testede overhovedet INGEN symptomer har (og dermed heller ikke smitter eller meget lidt).

Glæd dig over at COVID-19 er blevet langt mere fredelig end frygtet (og reelt har været det hele tiden og er det fortsat!).

Glæd dig over, at flere og flere danskere begynder at tænke selv. Sætter sig ind i fakta.

Jeg mener det, når jeg siger og skriver, at det er en intelligensprøve, som samfundet udsættes for. Dem som går skeløjet rundt med masker udenfor og tomme i blikket – de dumpede intelligenstesten. Men jer andre med opvakte øjne, uden mundkurv AKA mundbind og med krav om ordentlighed og fakta – I ER de intelligente. De andre kan nå at bestå med indblik og åbent sind.

Giv jeres viden og indsigt fra jer – så flere danskere vågner op og vi får vores Danmark igen. Et frit Danmark.

Husk – at alt jeg skriver er forankret i fakta. Intet andet end fakta, fakta og atter fakta. Det kunne regeringen lære noget af. Sundhedsstyrelsen ser ud til at tage ved lære. Hurra for det.

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12628832/indlagte-med-corona-ser-ud-til-at-vaere-mindre-alvorligt-syge/