OMG – vi er blevet ført fuldstændig bag lyset! Dagens tal er 0,6%. Ja, du læste rigtigt. Og Positivprocenten – altså den procentuelle andel af de testede, som er smittede, har været UNDER 1% siden 2.maj! Og er det altså fortsat. Det er HELT, HELT  ude af proportioner at lukke noget som helst ned. Horribelt.

Hvad er problemet? Jo, Seruminstituttet har haft oplyst de daglige tal på en måde, så man forstod, at det “lille” tal var dagens testede og det større tal en fejl margen. Men det forholder sig IKKE sådan. Dagens tal af testede er der hhv 48689 og 24407. Det lille tal er FØRSTEGANGSTESTEDE – hvilket betyder, at de ikke har været testet tidligere (fx for to måneder siden). Jamen, for pokker da – så er det jo reelt det store tal som er samlede antal testede. Det har Seruminstituttet meget behændigt IKKE fortalt alle os som følger tallene. Så det sidste døgn har der reelt været testet en stor provinsby – altså næsten 50.000 og fundet sølle 334 smittede. Fuldstændig ligegyldigt reelt. Og i hvertfald intet som legitimerer, at man bruger masker i busserne, på restauranter osv. Det er chokerende og reelt grufuldt.

Grufuldt at vi på den måde er ført bag lyset – og grufuldt at selvsamme gør, at der iværksættes helt vanvittig tiltag. Jeg forstår godt at restaurationsbranchen, rejsebranchen – ja flere og flere river sig i håret i dyb frustration. Om Seruminstituttet har gjort det bevidst aner jeg ikke – men de har generelt gjort det meget svært for os andre at følge ordentligt med og dette er en væsentlig afledningsmanøvre, hvor de altså først nu gør det klart for os hvad tallene reelt dækker over – og dermed bliver procentfordelingen MEGET markant mindre. Altså 0,6% idag – hvor med vores “almindelige” udregning ville have et tal på 1,3%!. Kan du se det?

Lad os lige regne på det. Hver test koster cirka 2000 kr. Lavt sat. Det betyder, at vi alene i dag har testet for 100 millioner. Der er testet 3 millioner (2 millioner danskere og nogle flere gange). Det har altså indtil videre ALENE i tests kostet det danske samfund 6 milliarder! Og så regn lige på hvor det fortsætter hen ad! Det er penge som går fra de ældre, handicappede, vores børn, skoler og udsatte! Penge der går fra fællesskabet. Helt uden at statsministeren eller sundhedsministeren får nervøse tics. VANVITTIGT!

Kort sagt – nærmest INGEN er smittede og tallet fuldstændig stabilt. Intet sundhedsfagligt belæg for hverken masker i busserne, restauranterne eller lignende. Intet sundhedsfagligt belæg for at isolere vores stakkels ældre.

Ovenfor ser du tallene fra SSI som altså viser, hvor lave den procentuelle fordeling er og har været meget meget længe (det er mange tal – og du kan også selv finde dem på SSI – de er snorlige)

Så CoROpå.

Imorgen står vi med vores samtalebog “CoROpå -en samtalebog om COVID19” og de sendes signerede afsted på fredag.

Tak for jeres bestillinger  – og I andre kan nå det endnu. Måske som en gave til en tvivlende sjæl 🙂

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/