BREAKING BREAKING – dagens positivprocent markant faldende! I dag 1.32% – igår 1.56%. Faldet handler om virus “liv” – og reelt har positivprocenten været MEGET stabil MEGET længe.

Minkavlerne må forståeligt nok føle sig ført vældig bag lyset. Krænket vil jeg kalde det. Voldsomt krænket. Nordjylland ligeså! Plus alle os andre. Fakta, fakta og atter fakta.

Havde fakta styret landet var vi et helt andet sted nu – og folk kunne leve deres fredsommelige og almindelige liv. Med gode forbehold – som kan gavne meget – men IKKE dette coronahelvede, som blot bliver værre og værre. Samtidig med at COVID-19 åbenlyst bliver mere og mere fredsommelig. Det har INTET med restriktioner at gøre -hvilket der  heller ikke er videnskabelig evidens for. Tværtom ved vi til gengæld, at den type virus IKKE udvikler sig epidemisk på denne årstid – det kan komme måske til januar. Men IKKE nu! Det handler heller ikke om simple restriktioner, men det handler om virus del af øko-systemet – herunder mink, rotter, katte, fugle osv.  Man forsøger at presse befolkningen ned i en simpel tegneseriefortælling – hvor man fuldstændig glemmer at vi er del af et kompliceret økosystem – som IKKE lader sig regulere af møgbeskidte mundbind i det offentlige rum. Tværtom. Man kan med samme ret sige, at grunden til der på denne årstid er COVID-19 skyldes de smittefremkaldende restriktioner – som fx mundbind.

Færre dør MED COVID-19, indlæggelsestiden kortere, færre på intensiv (forholdsmæssigt) og mere end halvdelen af de positivt testede har INGEN symptomer. Plus resten kommer sig i løbet af få dage!

Ja – vi savner forstandige politikere. Det giver jeg dig ret i. Og ja – der burde være plads til et nyt parti med fokus på frihed, retfærdighed, lighed og videnskab. Et er sikkert – det er rablende vanvittigt det vi ufrivilligt er en del af – og det rabler mere og mere for regeringen. Nu kan man ikke længere undskylde regeringen eller skal vi hellere sige Mette Frederiksen med hendes lakajer med ´i kampens hede´. Det kunne man måske de første 14 dage af nedlukningen. Hvor de kunne have gjort sig umage med at forstå tallene – men der slap vi jo desværre ikke. Landet og landets befolkning skulle mere i knæ. Og det kom vi.

Gad vide hvem regeringen og dets støttepartier også gerne vil have aflivet. Nu fik de gjort kål på minkbranchen – efter mange års forsøg. Hvem bliver de næste? Svinebestandende? Eller nej – jeg ved det. Forskerne, videnskabsfolk – alle dem og os – som ikke makker ret. De er godt i gang med Epidemiloven. Hvis ikke at befolkningen får gjort tilstrækkelig oprør. Flere og flere vågner. Heldigvis. Og DU er også nødt til at vågne op. Før det er for sent.

Fake news? Dem står regeringen for – og har gjort det meget længe. Deres troværdighed er meget lille.

PS – jeg ELSKER mink. Hykleri ifht dyrevelfærd giver jeg intet for så længe, at folk æder døde dyr og dræber dyr for at æde dem. Hvor er egentlig alle dyrevelfærdsforekæmperne – typisk fra Enhedslisten – egentlig henne nu? Hvor knap 2 millioner mink skal dræbes. Er disse minks liv nu pludselig intet værd? Et massedrab på mink helt uden grund! Føj føj føj! Ækelt, tragisk og helt unødvendigt.

PPS – den pink barberede mink, som jeg har på billedet, købte jeg for rigtig mange år siden brugt – gav knap 2000 kr for den. Det kalder jeg en bæredygtig frakke – og den  står fortsat snorlige. Jeg kan forestille mig en del, som har købt en del frakker i mellemliggende periode, som ikke er helt så bæredygtige.