Den GODE coronanyhed er, at COVID-19 – tallene er FULDSTÆNDIG fredelige. Snorlige faktisk og INGEN stigning. Positivprocenten var igår 1,62%. Altså lille fald fra dagen forinden. Og der har tallet ligget og rodet nu i mange måder. Og jeg kan garantere dig for, at tallene IKKE stiger før muligvis (og kun muligvis) januar/februar. Uanset hvor mange mink vi lader leve!

Her har du de gode coronanyheder . som jeg håber, at du vil glæde dig over. For det er der god grund til! Og har der været længe.

1) Indlæggelsestiden for patienter med COVID-19 er halveret fra foråret (fra 8,6 dage til 4,2 dage). Det er udtryk for, at patienterne kommer sig hurtigere.

2) Dødeligheden for indlagte er mere end halveret for indlagte fra foråret – hvor det var 19% til 6%.

3) Dødeligheden er generelt MEGET lav og forholdsmæssigt faldende. Stort set ingen dør MED COVID-19.

3) Mere end halvdelen af de positiv testede har INGEN symptomer og er reelt raske

4) Personer testet positive UDEN symptomer smitter for praktiske gøremål IKKE. Det gælder både børn og voksne. Børn og unge er særligt beskyttede. Måske som følge af MFR-vaccinen.

5) Procentdelen af indlagte på intensiv er cirka halveret fra foråret (af dem der indlægges)

Ovenstående positive udvikling skyldes flere ting. Mest af alt har virus muteret sig og er blevet mindre dramatisk og dødelig. Herudover er vi blevet bedre til at behandlingen af de få, som bliver mere akut syge grundet COVID-19. Typisk fordi deres grundsygdom som fx rygerlunger forværres.

Så med denne viden – kan du slappe af. Lade skuldrene falde ned. Begynde at give dine nære et kram. Vise dem du elsker dem.

Vi har desværre en regering, som er videns-resistent og mere forblændet af magten end viden og ansvarlighed. Det så vi senest med mink-massakren, som jeg fortsat er dybt rystet over. Plus vores indskrænkelse af Grundloven selvfølgelig.

Men DU er heldigvis ved at vågne helt op. Tak for det! Så CoROpå – og hvor jeg dog savner forstandige politikere som fokuserer på fakta, fakta og atter fakta.