Man kunne være fræk og sige, at antallet i respirator er faldet med 33% det sidste døgn. Nemlig fra 3 til 2.

Det samlede antal procentuelt er på 0,66% – og der er 3 færre indlagt.

Se det er jo egentlig ret interessant – for tallene har ligget procentuelt hvor de fortsat ligger i mere end 2 måneder! Samtidig er antallet der er indlagt og i respirator faldende. Markant faldende. Hvad mon forklaringen er?

Der er to forklaringer 1) at SARS-CoV-2 (Covid19 virus) er blevet langt mindre aggressiv og at man får den i langt mildere form, og dermed IKKE skal på hospitalet. 2) At tallene langt hen ad vejen er udtryk for falsk positive tal – altså at de viser et positivt fund at man er smittet, men at man IKKE har symptomer og reelt IKKE er syg. Falsk positive- fund er helt normalt og ses selvfølgelig også ved Covid19-tests.

Lad os sammen glæde os over at det ser så fredeligt ud. Glem jeres maske-panik. Der er INTET belæg for at bruge masker aktuelt. Det er vi milevidt fra. Tænk nu selv derude. Forstå tallene. Ro på! Lev livet og kys det nu det satans liv (for at citere kloge Steffen Brandt).

PS – apropos masker…hvordan er det nu med maskeforbud? Det giver jo ingen mening, hvis vi overhovedet for nærværende taler om noget som kommer i nærheden af påbud om masker i det offentlige rum. Udbruddet er som sagt for praktiske gøremål ovre!

Jeg håber, at pressen forstår tallene nu – og ellers uddyber jeg meget gerne. I fanger mig på tlf. 40312045.