Der er INGEN mindre generel dødelighed efter injektioner med mRNA-vaccinerne – som fx Pfizer.

Det viser et nyt studie med vaccineforskeren Christine Stabell Benn i spidsen og hvor forskerne har gennemgået de foreliggende randomiserede studier og sammenlignet dødelighed blandt corona-injicerede og ikke-injicerede.

Der er således INGEN statistisk forskel ved mRNA-vaccinerne (men mindre dødelighed ved adenovirus-vektorvaccinerne /Astra Zeneca og Janssen).

Det er primært mRNA-vacciner (Pfizer) som danskerne har fået. Således UDEN at dødeligheden er blevet nedsat – hvad jo har været en af begrundelserne for voldvaccinationen af befolkningen.

Et unikt og afgørende studie, som netop er bragt som preprint i The Lancet og er på top ti over listen over læste preprints på The Lancet.

Den danske presse har selvfølgelig på klassisk vis vendt det blinde øje til. Enten fordi de bistår en propaganda og åbenlys manipulation, fordi de er dumme (den mulighed indrømmer jeg er til stede) eller fordi de skammer sig over at have ført så ensidig vaccine-propaganda (den mulighed er også til stede). Motivet er reelt ligegyldigt – det er handlingen og censuren som skræmmer.

Læs studiet her:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4072489