Heunicke er ude at sige, at de første vaccineres mellem jul og nytår.

Det undrer mig, at han på intet tidspunkt har forholdt sig til de over 116.000 danskere (og helt sikkert mange flere), som allerede fra naturens side er vaccineret mod sygdommen. Aktuelt. De har nemlig haft COVID-19 – eller været smittet hermed. En stor del af dem har ikke haft symptomer – men det ændrer jo ikke ved, at skal vi tage tallene for pålydende, ja, så har de altså udviklet immunforsvar overfor sygdommen.

Det er også vigtigt at huske, at betydeligt flere end de 116.000 forventeligt må forventes at have været smittet – så tallet er endnu større.

Herudover er der diskussionen om erhvervet immunitet – hvor det har vist sig, at BCG-vaccinen yder en vis beskyttelse mod COVID-19 – eller helt eller mindsker sværhedsgraden. Samme trend har vi set ved MFR-vaccinen, hvilken efter alt at dømme også er en del af forklaringen til at især børn og unge (som har fået MFR-vaccinen) stort set ingen symptomer får eller slet ingen.

Det ville klæde regeringen, hvis de startede med at forholde sig til hvem som allerede er beskyttet!

Nuværende restriktioner forbliver helt ude af proportioner. Samtidig sker der åbenlyst manipulation fra regeringens side.

Jeg så et indslag i dag om mulig Rigsretssag mod Mette Frederiksen ifht minkmassakren. Set i lyset af forløbet med Inger Støjberg, vil jeg som lægperson og vælger  mene og forvente, at der selvfølgelig må og skal komme en rigsretssag ifht Mette Frederiksen. Hun har endda indrømmet den meget alvorlige fejl. Så det er ren tilståelsessag. Det gør jo blot sagen endnu mere nødvendig.

Som vælger forstår jeg heller ikke, at Mette Frederiksen ikke for længst har fået mistillidsvotum. Det forbliver mig en gåde i et demokrati bestående af tænkende væsener.

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.