Mænd som bruger mundbind, har STØRRE risiko for at blive smittet med COVID-19.

Som min mand sagde, da vi så data – “herligt så kan jeg smide mit mundbind og beholde brillerne på!” (jvnf at briller beskytter mod COVID-19).

Reelt bør vi alle smide mundbindet – for Rigshospitalets studie viser jo, at der ikke er nogen forskel ifht smitte og om du bruger mundbind. Det ville nemlig kræve, at der var signifikant forskel – og det er der IKKE.

På grafen ovenfor har vi taget data fra Rigshospitalets studie – intet andet – og sat dem op mod hinanden.

Som du kan se, er der en anelse flere mænd, som smittes MED COVID-19, hvis de bruger mundbind. Mens der er færre kvinder. Ingen af forskellene er dog signifikante.

Kort sagt – det bliver mere og mere spøjse data vi kan hente fra Rigshospitalets studie.

Vigtigst er det at slå fast, at der IKKE er nogen forskel på om du bruger mundbind eller ej ifht smitte.

Men skal vi gradbøje data, som forskerne selv har gjort uretmæssigt offentligt (og andre har viderebragt med glæde) – ja så kan vi med samme ret påstå, at mænd med mundbind SMITTES oftere med COVID-19 og at briller beskytter mod COVID-19.

Kort sagt – tag mundbindet af, hvis du vil følge den videnskabelige dokumentation.

Vi burde lave et bagde, hvor der stod “Jeg er mand – jeg tåler ikke mundbind”.

Men indtil da – er du jo ifølge reglerne undtaget for at bruge mundbind (med og uden briller), hvis du ikke tåler det. Sådan er reglerne. Det kan være af såvel fysiske som psykiske årsager.

Vores originale badge kan gøre livet lidt lettere for dig – så omgivelserne straks ser, at du er undtaget. Jeg møder en del på min vej med badges – faktisk stigende antal. Flere har spurgt, om de forhandles på apotekerne. Det gør de desværre ikke – men du kan bestille her eller komme fysisk forbi vores butik (JEWLSCPH) på Klostergade 3 i Aarhus:

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html