Corona-tallene er jo fantastiske. 0,5% er fundet smittet blandet de over 12.000 der blev testet det sidste døgn  OG kun 64 fundet smittet. Det er den helt store lup der nu skal frem. Antallet af indlagte er fortsat støt faldende, så der nu 17 færre og 4 færre i respirator.

Kort sagt – lad os få åbnet landet helt. Der har på intet tidspunkt været lægefagligt belæg for at lukke landet – men nu er der INTET belæg overhovedet for at holde det lukket. Nu har vi åbenlys dokumentation for at landet selvfølgelig kan og skal åbnes – hellere idag end i morgen. Håber at politikerne vågner op. Og nej – det vil INTET ændre og jo – vi kan godt holde fast i gode hygiejniske tiltag for at forebygge smitsomme sygdomme – som fx Covid19.

Det er fantastisk at se den store folkelige opbakning til den tværpolitiske og lovlige demonstration på lørdag på Rådhuspladsen kl. 12. Kom med hvis du vil fejre fællesskabet og demokratiet. Kom med hvis du vil sende et klart signal til dine folkevalgte politikere – nemlig at vi aldrig må blive bragt i samme katastrofale situation igen på samme spinkle grundlag. Plus at det selvfølgelig skal have et efterspil – på mange måder. Vi skal forlange langt større transparens og indblik i beslutningsgrundlaget, processerne, ytringsfriheden osv.

Tag dine venner, familie og kollegaer med. Tag gerne et flag med. Og mest af alt – tag dit mod, din indsigt og noget livsglæde med. Det sidste har vi vist alle savnet de sidste to hæslige måneder.

Kom endelig hen til mig og hils på. Mange af jer har bakket mig så flot op – og rigtig mange af jer kender jeg jo ikke IRL. Så kom hen og hils <3.

PS – jeg går FB-live kl. 18. Så følg med derovre.

 

Find på fb #SammenForFrihed eller kig på hjemmesiden med samme navn for praktiske oplysninger. Alt er lovligt og ikke mindst fredeligt.