Regeringen valgte fra starten af coronakrisen, at vi IKKE skulle vide, hvad de positivt testede havde af symptomer! Om de overhovedet følte sig syge. Det havde været så let som ingenting at spørge alle 3 millioner testede personer om eventuelle symptomer – og ikke mindst symptomer (eller manglen på samme) hos dem som testede positiv for COVID19. Men en sådan undersøgelse ønskede regeringen åbenlyst ikke. Det havde været så let som ingenting for SSI at lave statistik på nogle simple men effektive spørgeskemaer.

Med en sådan værdifuld viden, ville vi nu vide, om de smittede overhovedet har eller har haft symptomer på COVID19. Og dermed også i hvilken grad de er syge, hvor farlig (eller lidt farlig) sygdommen er og hvor meget (eller lidt) de smitter.

Det er således MEGET væsentlige oplysninger, som befolkningen er blevet forholdt. Jeg er 100% sikker på, at man fra SSI´s side har haft ønsket sådanne data. Ligesom vi andre ønskede sådanne data. Det ville have bidraget til forståelsen af COVID19 men også understreget, hvor LIDT farlig COVID19 efter alt at dømme er (og er blevet). Udviklingen havde også været muligt at følge.

Man bør straks indføre, at ALLE testede spørges og herefter lave udtræk ifht om de positivt testede overhovedet har symptomer!

Og så husk lige – vi tester 50 gange flere end i starten af coronakrisen – så alle aktuelle tal skal du gange tilsvarende tal fra dengang med 50. Så var der 139 smittede, svarer det til 5000 idag osv. Kort sagt vi er milevidt fra hvor vi var i marts – og vi ved nu, at COVID19 var og er langt mindre farligt end ikke mindst Mette Frederiksen frygtede.

Få bestilt bogen – så står det forhåbentlig klart for dig. Eller bestil den via biblioteket:

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/