BREAKING: FALDENDE coronatal. Således er positivprocenten atter faldende! I dag er tallet 3,26% og for nogle dage siden var det 3,5%!
Hold fast i det. Når man tester så mange og ALLE testet positiv indenfor de sidste 14 dage tæller med – ja, så stiger indlæggelsestallet også. Uagtet at sygdommen er mere fredelig.
Der er indlagt 122 det sidste døgn MED COVID-19. Herudover 2878 andre! Hold fast i det!
Regeringens restriktioner og indgreb forbliver helt ude af proportioner og helt uden hold i fakta!
Pressen viser herudover absolutte tal ifht indlagte med COVID-19. Det er IKKE en korrekt visning.
Vi er nødt til at sætte tallene i forhold til positivprocenten. Blandt indlagte tæller ALLE som har fået en positiv test indenfor de sidste 14 dage.
I stedet burde vi jo kræve, at vi fik oplyst, hvor mange der er indlagt som FØLGE af COVID-19 og ikke MED COVID-19.
På kurven ser du hvor fredelig antallet af indlagte er ifht antal testede. Det er dog et væsentligt andet billede end alene at forholde sig til absolutte tal.
Det skræmmende den manipulation og det diktatur, som befolkningen fortsat udsættes for. Det er så himmelråbende vanvittigt.
Det gode budskab er, at flere vågner op. Heldigvis. Men desværre er der også flere, som bliver mere og mere angste, blinde og synes helt fortabte. Det er sørgeligt. Umådeligt sørgeligt. Men det er regeringens værk – bistået af en ikke-tilstedeværende opposition samt en presse der har opført sig som statsmedie og åbenlyst besidder talblinde journalister. Virkelig uhyggeligt!
Køb de originale gule badges her:
Læs CoROpå – og find trøst i fakta: