Kongehuset har oplyst, at Prins Christian er ude af isolation efter at være testet positiv for COVID-19! Hurra for det – for så er han nemlig immun overfor COVID-19 nu.

Mit gæt er, at han har haft enten slet ingen eller meget få symptomer. Grundet alder og at han højst sandsynligt er vaccineret med MFR-vaccinen og dermed fået såkaldt erhvervet immunitet.

Tilbage til immuniteten – over 100.000 danskere har indtil videre været smittet/testet positive for COVID-19. Så må vi samtidig gå ud fra, at de er blevet immune – og dermed hverken smitter eller kan smittes! Fuldstændig som var de blevet vaccineret.

Hold fast i det – over 100.000 danskere. Højst sandsynligt langt over 100.000 – da vi fortsat har et mørketal ifht hvem der har været smittet uden at vide det.

Hvor blev den breaking af hos fx DR, TV2-Nyhederne, EB eller BT? Passer den måske ikke ind i frygt-fortællingen? Eller er det for svært at forstå for journalisterne?

Lad os glæde os over, at Prins Christian nu er immun  (hvor længe ved vi ikke men i hvertfald ligeså længe som en vaccine).

Dem der er immune kan reelt smide mundbind og gå forrest ifht plejen af udsatte, sårbare osv. Så når man alligevel er igang med at flytte rundt på landets ressourcer, ville det jo give rigtig god mening, hvis ALLE der var blevet immune fik “front-arbejdet”.

Lad os sammen glæde os over denne gode nyhed. For både Prins Christian og over 100.000 andre danskere. Tallene finder du på www.ssi.dk