Flokimmunitet i befolkningen forklarer positivprocenten falder.

Seruminstituttet lavede i november 2020 antistoftest af 18.000 over 12 år og vurderer at cirka 4% af befolkningen pr 1.12.2020 havde været smittet. Således cirka 230.000 danskere (med vis usikkerhed).  Cirka 1 ud af 3 af de adspurgte kunne slet ikke huske, at de havde haft symptomer. Hold lige fast i det – ifht de vanvittige restriktioner. Det betyder, at vi nok snarere taler om mindst 250.000 danskere dag, som har været smittet. Og højst sandsynligt endnu flere.

Kort sagt – flokimmuniteten gør, at positivprocenten falder.

Du vil måske sige, at 4% (og nu nok 5%) ikke er mange – men det ER faktisk mange al den stund, at vi primært smitter i de nære relationer. Så det betyder, at vi enten HAR smittet vores nære (da vi var syge) eller de er beskyttet grundet såkaldt erhvervet immunitet (fx fra MFR-vaccinen). Kort sagt – langt flere end 250.000 danskere er beskyttet mod COVID-19.

Læg dertil de nu vel 175.000 danskere, som er vaccineret første gang (og 3000 anden gang). Men selv med første gangs vaccine ved vi, at en del er beskyttet mod smitte.

Fordi du ikke længere har antistoffer, betyder iKKE, at dit immunforsvar ikke virker overfor COVID-19. Det viser et nyt opsigtsvækkende studie i Nature (se link nedenfor). Studiet peger på, at antistoftest langt fra rummer hele sandheden om vores immunforsvar overfor COVID-19.

Forskerne undersøgte immun-apparatet efter 1 og 6 måneder hos 87 individer som havde haft COVID-19. De fandt at antistoftallene faldt, men til gengæld faldt antallet af hukommelse B-celler, som i sidste ende er ansvarlig for antistofproduktion, ikke!

Hukommelse B-celler undergik tilmed en forandring, som medførte at de antistoffer, som der i sidste ende ville blive dannet, virkede kraftigere og udviste større modstandskraft overfor mutationer i covid-19-virus.

Hos 14 frivillige, som havde haft infektion, tog de tyndtarmsbiopsier og hos 7 ud af 14 kunne de fortsat finde virus som fortsat stimulerede immunforsvaret.

Forskerne konkluderede at hukommelses-B-cellerne efter overstået Covid-19 fortsat udvikler sig og opruster immunforsvaret imod Covid-19-virus, hvilket kan skyldes tilstedeværelse af Covid-19-virusmateriale i kroppen flere måneder efter infektionen.

Resultaterne tyder derfor på, at et faldende antistofniveau i blodet i månederne efter Covid-19 faktisk dækker over at dele af immunforsvaret overfor Covid-19 fortsat bliver forstærket og måske tilmed bliver bedre rustet til bekæmpelse af nye mutationer i virus.

Det tyder således på, at man bevarer immunforsvar overfor COVID-19 længe efter, at antistofferne er faldet eller umiddelbart forsvundet.

Hvor længe vi er beskyttet overfor COVID-19, når vi har haft det, forbliver usikkert. Men meget tyder på fra andre studier, at det i hvert fald er 8 måneder. Nok også mere.

Tilbage er, at positivprocenten falder som følge af befolkningens immunitet og næppe fordi landet er lukket ned og regeringens ondskabsfulde restriktioner. Husk at vi smitter mellem nære personer.

Når Mette Frederiksen blindt taler om nedlukning og vacciner, lukker hun (og hendes rådgivere) fuldstændig øjnene for den massive betydning af begyndende flokimmunitet. Enten grundet uvidenhed eller fordi det ikke passer din i frygt-fortællingen.

Men DU kære læser – DU kan tænke selv!

Lad os få åbnet landet. Få børnene tilbage i skolerne. Åben fitnesscentrene op. Åben butikkerne. Få de kommunalt ansatte tilbage. Se dem du har kær – kræv dit liv tilbage. For at citere min ven Steffen Brandt “kys det nu det satans liv..”

Hvis ikke regeringen vil give os friheden – må vi tage den selv.

Og så smid bare mundbindet – det har INGEN dokumenterbar virkning i det offentlige rum.

Tåler du ikke mundbind er ud fritaget efter reglerne.

Vores originale gule badge købes her:

 

https://maimundo.dk/collections/boger/products/kan-ikke-baere-mundbind-3-stk-badges 

 

Læs studiet fra Nature her:

https://www.nature.com/articles/s41586-021-03207-w?error=cookies_not_supported&code=d5341848-bd90-4faf-be6d-ca765ca41e1e

Læs rapporten fra SSI her:

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2021/praevalensundersoegelse_19_1_2021

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.