Nick Cave har netop skrevet et fint indlæg om “cancel-kulturen” – jeg kan ikke lige nu komme på bedre dansk udtryk. Til gengæld ved jeg præcis, hvad han taler om!

Nemlig at man bliver udskammet, ignoreret, tiet, holdt udenfor – og ja forsøgt fyret, når man taler den politiske korrekthed midt imod.

Det har været mine vilkår i mange år – og ikke kun nu. Men det har selvfølgelig åbenlyst nået helt ekstreme højder nu, hvor jeg i et halvt år dagligt har forsøgt at holde fast i fakta, beskrive dem, uddybe dem osv – og åbenlyst er blevet tiet ihjel og ignoreret. De gange man  ikke har forsøgt at udskamme mig.

Det handler om et langt mere generelt problem end mig – det er også derfor at det er så vigtigt, at vi forholder os til netop “cancel-kulturen”. Den politiske korrektheds djævelskab og netop stor trussel mod demokratiet, nye tanker, innovationer, opfindelser osv.

Jeg håber, at vi kan få samme væsentlige diskussioner herhjemme. Den er hårdt tiltrængt. Tænk på Mette Frederiksens talepapir, hvorpå der stod udskamning. Det betyder, at regeringen altså målrettet har gået efter netop at udskamme modstandere og dem der ikke bakkede op. Os politisk ukorrekte!

Læs Nick Cave´s kloge ord her:-). Tak til Nick Cave og andre forstandige mennesker. Og så vil jeg lytte til “Into my arms” af og med Nick Cave som jeg elsker 🙂

https://www.theredhandfiles.com/what-is-mercy-for-you/