Mette Frederiksen fyldte befolkningen med så meget løgn og u-dokumentede påstande – så jeg dårligt kunne følge med. Dagens pressemøde var så tåkrummende, at jeg dårligt kunne høre det til ende.

Hopper befolkningen fortsat på al den propaganda? Og er det ikke snart tid til, at pressen afstår fra at propagandere og bringer mere nuanceret dækning? Ikke blindt videregiver en masse vås og enfoldig snak? Er der flere “emeritus-eksperter” og matematikere tilbage at spørge, som kan understrege al den vås?

Lad mig skære ud i pap og ud fra videnskabelig dokumentation:

1) Vaccinerede smitter praktisk talt som u-vaccinerede (det har studie i Lancet Infectious netop understreget)

2) Naturligt immune er bedre beskyttede end vaccinerede

3) Effekten af vaccinen aftager allerede efter 3 måneder. Så det er vås at tale om vaccinerede kontra uvaccinerede. Mange vægrer sig ved allerede at tage 3. booster.

4) Pfizer snød på vægten med deres vaccinedata (ved vi fra Texas og BMJ)

5) Vaccinerede indlagte er IKKE dokumenteret kortere tid indlagt end uvaccinerede. Hvis de data findes, er de IKKE offentliggjorte og dem har vi selvfølgelig krav på at se.

6) Corona-vaccinerne skal sammenlignes med influenza-vaccinationer. Her har man ALDRIG talt om at andre skulle vaccineres for at beskytte dem der var vaccineret…Og vi opnår IKKE udryddelse af SARS-CoV-2.

7) Vi har haft en markant overdødelighed i befolkningen (især ældre) de sidste 6 måneder. Hvorfor interesserer MF og pressen sig IKKE herfor? Svaret er simpelt – fordi det uden tvivl bunder i tidligere restriktioner og nedlukninger. Plus måske også delvist vaccinationerne. Der er flere grunde til overdødeligheden og ikke bare én. Livet og data er langt mere nuancerede end de corona-tegneserier man forsøger at manipulere befolkningen med.

Vi må kort sagt – leve med det…plus kan gøre meget uden at udskamme nogen-som-helst.

Når man ser på corona-tallene og sammenligner med sidste år – kan man med rette spørge sig selv, om corona-vaccinationerne (givet på et gak tidspunkt) overhovedet beskytter befolkningen mod noget-som-helst? Effekten er umiddelbart uhyre vanskelig – for ikke at sige umulig – at få øje på. Og det handler IKKE om at der mangler et fåtal at blive vaccineret. Husk nu, at det aldrig vil eller kan være alle, som tåler eller kan vaccineres!