Jeg fik idag gengivet en udendørs-koncert med Poul Krebs fra Indelukket i Silkeborg i går aftes. Egentlig havde jeg gerne været der selv, men da jeg fik referatet gøs jeg. Selve koncerten hørte jeg ikke så meget om  (undskyld til Poul Krebs) – men meget mere om den ekstreme sociale kontrol. Corona-stikkerne sover åbenbart aldrig og går gerne til koncerter….

Lad os lige starte med det allermest væsentlige! Covid19-udbruddet er for praktiske gøremål ovre. Der er stort set INGEN som smittes – og størsteparten der smittes kommer sig helt uden mén. En stor del har nærmest ingen symptomer. Dødeligheden er som ved influenza – altså uhyre lille! Hold fast i det.

COVID19 smitter primært gennem nære personer – herunder hvis man bor sammen, deler køkken sammen, modtager pleje osv. Kort sagt IKKE ved en udendørs-koncert med Poul Krebs…

Tilbage til corona-stikkere. Den måde få mennesker i en regering – bistået af hvad jeg så Lars Løkke Rasmussen kaldte 9 coronadværge – holder en befolkning i ave er ved at få hjælp fra stikkerne. Den er de afhængige af. Altså de små corono-betjente. Hr og fru Jensen. Dem var der så en del af i Indelukket igår kan jeg forstå. Folk der havde taget eget målebånd med for lige at sikre, at der var tilstrækkelig afstand mellem stolene. Og gud forbyde det, hvis og når nogen satte sig for tæt. Så kom corona-stikkerne på stikkerne.

Hvis det ikke var så umådeligt sørgeligt og i den grad fører tankerne tilbage til Stasi i Østtyskland, ja så måtte man grine. Men der er INTET at grine af. Det er så umådelig trist. Og ækelt.

Så hvis du er en coronastikker – så sæt dig lige ind i fakta først! Befolkningen bliver forført med nogle regler for udendørs koncerter som er helt, helt, helt hen i vejret! Helt uden hold i den videnskabelige forskning eller nogen-som-helst sundhedsfaglig grund. Ikke mindst i betragtning af at udbruddet er ovre OG at vi også skal leve livet. Plus det er en indskrænkning af vores rettigheder ifølge Grundloven, som dermed reelt krænker vores rettigheder og bevægelsesfrihed. Dette skeløjede coronahysteri bør vi nu kunne skrinlægge, nu vi trods alt ved, hvor fredelig infektionen er for de fleste, hvor lidt det smitter mellem ikke-nære personer og endnu mindre udenfor!

Jeg glæder mig til at få vores “CoROpå – en samtalebog om COVID-19” på gaden – og jeg håber af hele mit hjerte at den vil få sat tingene på plads for mange. Ikke mindst landets corona-stikkere!