Jeg glæder mig meget til at få vores samtalebog “CoROpå – en samtalebog om COVID19” på gaden. Vi tager fat fra starten – og ikke mindst uddybes det, hvad det var, som stod soleklart fra starten. Nemlig at vi IKKE var på vej ind i en bragende corona-epidemi. Hvilket jeg (heldigvis) også fik og havde ret i. Jeg var heller aldrig i tvivl – da tallene var meget entydige. Ligesom vi også fik ret i, at regeringens nedlukning af landet var helt unødvendig og helt ude af proportioner. Jeg er ret overbevist om, at bogen vil give dig det tilstrækkelige indblik heri.

At der kan komme opblomstring af Covid19 igen er der intet besynderligt i – på samme måde som der vil komme ifht andre forkølelsesvira. Sådan er det. Så må vi jo glæde os over, at Covid19 ser ud til at være betydelig mere fredsommelig end først frygtet. Ser vi på dødstallene er de jo uhyre fredsommelige og for størsteparten der dør er det MED Covid19 og ikke AF Covid19.

Det er afgørende, at 1) pressen hurtigt lærer procentregning og 2) Hasteloven rulles tilbage og 3) vi lærer at omgås Covid19 UDEN at lukke landet ned. Sidstnævnte har været og er en kæmpe katastrofe for landet. Og helt, helt, helt ude af proportioner med de reelle, faktuelle forhold.

Vi har været tiet ihjel af pressen – fordi vores indblik IKKE underbygger pressens katastrofefortælling. Derfor forventer jeg også, at der IKKE kommer synderlig presse-interesse omkring bogen. Hvilket kan undre, da den giver et grundigt indblik i forløbet. Men det kræver interesse og det forudsætter en presse UDEN censur. Og pressen ER COVID19-censureret. Bevidst eller ubevidst – det er faktum.

Bogen er en snas forsinket fra trykkeriet – så den udkommer 21.9.2020 – og du kan stadig nå at købe et signeret eksemplar. Du er også velkommen til at efterspørge den på dit lokale bibliotek. Men jeg håber du vil hjælpe med at få spredt budskabet. Des flere der læser bogen, des flere får indblik i det vanvid og reelle overgreb, som befolkningen har været og ER udsat for for i Covid19´s tegn! Vores Grundlovsbestemte rettigheder er også blevet indskrænket, hvilket også uddybes i bogen.

Bestil et signeret eksemplar her (sendes 17.9.2020)

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/