Her troede vi, at vi levede i et oplyst demokrati. Alligevel udsætter regeringen befolkningen for det ene grove overgreb efter det andet. Igen idag.

Jeg forstår, hvis hele restaurationsbranchen kyler om sig med tallerknerne i vrede – de er allerede i knæ! Landet er i knæ. NU må det høre op.

Er der nogen, som vil lære regeringen procentregning? Ja, der er let stigning. Ja, vi er på vej ind i vinteren. Og nej – der er stort set INGEN som dør MED COVID-19. Hvad er målet? Udover magt til regeringen? Jeg aner det ikke. Skulle vi sammenligne med tallene fra foråret – ja så er tilsvarende tal ud fra antal testede 3500! Det var ude af proportioner hvad regeringen bød os i foråret – og nu er det da endnu mere vanvittigt.

Se godt på kurven – det er den lille stigning vi taler om. Masker? De har ingen effekt. Det ved jo vil jo allerede fra bl.a. RH studiet. Og jeg tror ikke engang at regeringen har gjort sig umage med at spørge forskerne, hvad resultatet var. Det skal jo nødig ødelægge deres magtiver. At kende resultatet.

Men hvor er DU? DU lever faktisk i et demokrati. Det er DINE og mine politikere som er i fuld gang med at ødelægge landet. Hvor skal pengene komme fra til kompensationen? Hvor skal pengene komme fra til fortsat vanvittig testning? Det skal jeg fortælle dig – andre syge mennesker. Udsatte mennesker. Børn. Ældre. For pengene bliver ikke kopieret på en kopimaskine.

Træk vejret min ven – vi er nogle, hvor forstanden IKKE har forladt bygningen. Vi er nogen, som kan forholde os til fakta fremfor frygt. Og jeg fornemmer, at vi heldigvis bliver flere og flere. Plus flere og flere vågner op.

Til dig som ikke tåler at bære maske (af fysiske eller psykiske grunde):

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html