Fortsat CoROpå – dagens tal er 0,81% altså stabile fra de sidste dage. Ikke flere døde og husk nu, at stort set alle kommer sig helt uden mén. Ligesom ved influenza. Hele landet går IKKE i stå ved en influenzaepidemi – nu må det hysteri snart høre op!

“CoROpå – en samtalebog om COVID19” udkommer 15.9.2020. Bogen giver dig forhåbentligt et grundigt indblik i hvad det var, som stod så soleklart for mig allerede FØR landet blev lukket ned – og hvorfor jeg havde og fik ret! Den giver dig også et indblik i det vanvid, som regeringen har haft påført landet og helt uden korrekt lægefagligt grundlag.

Du kan stadig nå at forudbestille en signeret (eller flere) udgaver. Din pris er 149 kr (normalpris bliver 199 kr). Skal den sendes så + 50 kr. Eller den kan hentes på Østerbro eller i Aarhus.

Hvis du overfører på mobilepay 40312045 senest mandag d. 10.9.20 og skriver navn og adresse, får du en bog med den første sending bøger! Vi glæder os utrolig meget til at få den på gaden og forhåbentlig får den skabt den nødvendige debat. Del meget gerne. Det handler om os alle, vores frihed og vores fællesskab. Du kan også bestille på nedenstående link.

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/?fbclid=IwAR3taz8LGDWzWpvR_cUuB-VeiW7IhD_Z6XxTAgKWQ3d5gKl9vNU72M-r00k