Jeg kan egentlig copy paste nu mange dages update – nemlig CoROpå – tallene fuldstændig snorlige og fredsommelige. Der er INGEN stigning og procentuelt kan man endda argumentere for idag let fald. Kun 1 (!!) i respirator – faktisk halvering for igår var der to.

Kig godt på kurven. Der er ro på.

Hvorfor? Fordi det IKKE er årstiden for en større corona-epidemi. Vi ser forkølelser og udbrud – men INGEN epidemi nu. Den kan komme senere. Og nej – det har intet med masker i busserne at gøre. Man kan endda argumentere for tværtom. Der findes så heller ikke nogen videnskabelig dokumentation for, at masker i det offentlige rum – som transport – mindsker forekomsten af Covid19. Det forbliver rent gætværk fra regeringens side – som en meget stor del af deres indsats so far har været. Jeg er fortsat i chok over, at Mette Frederiksen læser en artikel i Berlingske hvor en sygeplejerske fortæller om sin bekymring – og så lægger landets statsminister derefter pres på to regionsformænd for at få dem til at lukke sundhedsvæsenet yderligere. Det er virkelig skræmmende hvilken magt og diktatur regeringen har tilranet sig med deres ækle hastelov. Lad den blive ophævet omgående og lad os få et ordentligt demokrati tilbage. Lige nu lever vi med en statsmagt og tæt på politistat, når man også ser på politiets rolle taget situationen i betragtning. Helt horribel.

Og så lige lidt om Indien – det er samme udfordring og samme manglende forståelse hos pressen (og andre).

19.7.2020 lå Indien på 10,2% af de testede, 11.8.2020 lå de på 9,1% af de testede og nu ligger de på 8% og ganske stabilt omkring netop 8%. De tester flere og så fanger de flere. Men reelt er der INGEN stigning i Indien, selv om der er flere testede positivt – netop fordi de tester flere.

Jo – du kan fortsat nå at bestille et  (eller flere) signeret eksemplar om vores samtalebog “CoROpå – en samtalebog om Covid19”. Du kan bestille her på linket og bøgerne sendes afsted på fredag. Bogen udkommer d. 21.9.2020. Er du et frihedselskende menneske SKAL du læse bogen – du behøver ikke købe den, kan låne den på biblioteket gratis!

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/