Jeg har lige plottet de sidste dages tal ind – så du på kurven kan se HVOR rolig udviklingen er. Ja, der er nogle udbrud. Men nej – INGEN fare på færre. På kurven ser du den procentuelle fordeling af antal smittede i forhold til antal testede. Reelt det eneste, som giver mening -udover at vi kan glæde os over få indlagte osv.

Så er det også kommet frem i en artikel i JP, at en sms-korrespondance mellem landets statsminister og to regionsformænd viser (og bekræfter) at hun ikke alene forsøgte at lægge stort pres på dem begge for at få dem til at lukke ned for stort set al aktivitet i sundhedsvæsenet (det kostede mindst 75.000 udskudte/aflyste operationer og tilhørende smerter og gener), men Mette Frederiksen baserede det også på en enkelt sygeplejerskes udtalelser i en artikel.

Det anede mig nok, at det var statsministerens populistiske tilgang til emnet, men det er alligevel VIRKELIG skræmmende. Tænk hvad det har kostet den enkelte og fællesskabet – og fortsat gør!

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12409644/smstraad-kaster-nyt-lys-over-nedlukningen-af-danmark/

Og tak for alle jeres forudbestillinger af “CoROpå – en samtalebog om COVID19”. Den udkommer d. 21.9.2020 og du. kan forudbestille signerede eksemplarer ved enten at overføre 149 kr på mobilepay 30934 og skriv navn, adresse og tlf eller bestille på dette link:

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/

I bogen kan du grundigt læse hvad det var jeg så fra starten – og fik ret i. Det tyder ikke på, at pressen vil interessere sig for den – fordi den jo ikke underbygger pressens frygtjagt. Men jeg håber, du vil tage godt imod den. Du kan selvfølgelig også låne den på biblioteket. Eller allerede nu købe dine julegaver :-).