Det er tydeligt, at befolkningen har fået nok. Da dette coronahelvede startede og jeg spagfærdigt ytrede, at tallene IKKE var så foruroligende og indsatsen helt ude af proportioner (hvilket jeg havde ret i) – mærkede jeg meget stor vrede. Ingen turde tro på, at jeg havde ret – og længe gik befolkningen blindt i takt til statsministerens taktstok. Den tid er heldigvis ovre. Ikke mindst set i lyset af regeringens seneste restriktioner – som er helt ude af proportioner med de faktuelle forhold og den faktuelle meget lave belastning af sundhedsvæsenet som følge af COVID-19. Proportionalitetsprincippet gik for længst fløjten!

Nu er det fuldstændig skiftet -heldigvis – og det går op for flere og flere af jer, at regeringen primært har handlet ud fra frygt, ønsket om magt og så mavefornemmelser. Altsammen har ført landet ind i afmagt og både social, sundhedsmæssig og økonomisk katastrofe. Men heldigvis er I ved at vågne op derude og begynder at sige STOP til regeringens fortsatte vanvittige ridt og magtudøvelse overfor den danske befolkning. Det er decideret uhyggeligt – men betryggende at flere og flere vågner op og siger fra. Bliv ved!! Det er folkevalgte politikere – husk det. Og du kan stille krav til dem – for nogle af dem har du selv stemt på…

Hvis du ikke allerede har læst “CoROpå – en samtalebog om COVID-19” håber jeg du vil gøre det. Det er en samtale mellem vores datter, Mai, og mig selv. Den er letlæst – men den giver dig et indblik i vanviddet og hvad befolkningen har været udsat for.

Lige nu kan du købe den til 98 kr (og signeret) på nedenstående link. Men du kan også låne den gratis på biblioteket – både som almindelig bog og e-bog.

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html

Søger du efter link til badges (for dem der ikke kan tåle mundbind) har du det her:

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html