Så er vi her igen – og jeg tænker med regeringens frygt-jagt, så kan det blive en rigtig lang vinter, hvis ikke befolkningen snart forstår hvordan tallene reelt er sminkede. Eller MÅDEN at tale om tallene på er. Du kan IKKE bruge tallet 589 til noget som helst – du skal se det i forhold til antal testede.

På kurven ser du hvordan positivprocenten var i marts/foråret og hvor fredelig den er fortsat! Det ligger og simrer. Intet andet!

Vi tester 66 gange flere end fx 24.3 – hvor 818 blev testet. Det betyder, at vi skal sammenligne dagens 589 smittede med 139 (som var smittet da) x 66 = 9174. Du kan se, hvor KÆMPE forskel der er på tallene. Og så kommer det næste spørgsmål. Har disse 589 smittede med COVID19 overhovedet symptomer? Og hvor mange af dem er såkaldte falsk positive? Hvad angår symptomer, har regeringen tilsyneladende fra starten af coronakrisen IKKE ønsket at de testede blev spurgt om symptomer. Vi ville have haft en enestående viden – herunder om hvor fredelig COVID19 er blevet. Takket være at virus må have ændret sig i en fredelig retning plus vi har ret målrettet behandling.

Indenfor de sidste 14 dage er der døde 6 (!!!) MED COVID19. I samme periode er 2100 andre danskere døde. Mette Frederiksen sagde med hån i stemmen på gårsdagens pressemøde, at hun bestemt mente at hvert dødsfald med COVID19 tæller. Også selv om det måtte være ældre. Underforstået at det mener vi andre kolde mennesker ikke. Jo, bestemt. Jeg vil blot gerne høre Mette Frederiksen om, hvad vi gør med de 2100 andre? Fortjener deres død ikke også opmærksomhed? Er nogen måske ligefrem døde som FØLGE af dette COVID19-hysteri og nedlukning af samfundet og sundhedsvæsenet. Det er jeg ret sikker på at nogen er. Deres liv og nu død tæller også! Det er jeg 100% sikker på, at ikke mindst deres pårørende også vil mene, så jeg synes reelt det er en hån fra statsministerens side, når hun på den måde gør nogle dødsfald mere ´rigtige´ end andre. Nærmest helgenkåring.

Så er der jeg gerne vil vide – hvad er egentlig målet med dette coronahysteri? Hvad er det regeringen jagter? Udover magten selvfølgelig – som de krampagtigt forsøger at klynge sig til. For COVID19 – den ser umådelig fredelig ud. Både omfanget, sygdommen og ikke mindst dødeligheden.

Vores samtalebog “CoROpå – en samtalebog om COVID19” har aldrig været mere aktuel. Du kan låne den på biblioteket eller bestille signeret eksemplar eller ebog her:

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html