Ro på!

Det RIGTIG gode budskab er at antallet indlagte er faldet med 1 og antal på intensiv faldet med 1 – nu er der 2 (!!). Og heller ikke i dag flere døde MED Covid19. Så fortsat får man indtryk af ud fra tallene, at Covid19 er blevet mindre farlig. Hvis man ser på tendensen ifht netop indlagte osv.

Procentuelt ligger fordelingen på 0,76% – altså en lille stigning. Men vi ved jo også, at der er udbrud på Danish Crown og primært blandt somalier i Aarhus. Så vi ved i store træk hvem de smittede er. Og må regne med sådanne udbrud. Både nu og senere. Ligesom vi ser udbrud med alt muligt andet. Det betyder IKKE at DU er i fare generelt. Hold fast i de gode hygiejnevaner, kom ud nu solen kommer osv – så skal det nok gå altsammen!

Noget der undrer mig rigtigt meget er, at man siden igår har udført 23701 prøver og testet 14670 personer. Altså hos næsten 10.000 udfører man testen to gange!? Hvorfor dog det?? Det er et mønster vi har set længere tid – ikke nødvendigvis med så stor fejlmargen – men alligevel. Det siger noget om en usikkerhed ved en test og testning  hvis den skal tages om hos næsten halvdelen. Plus de koster jo penge disse tests.

Mystisk kort sagt.