Dagens tal fortsat meget fredsommelige – ser vi på antallet af testede ifht antal smittede – ja, så ligger det lige omkring 1%.

En enkelt død mere – så oppe på 648 døde MED COVID19 i en periode hvor 33.000 i alt er døde. Som jeg har sagt et. hav af gange før – mener jeg også, at de næsten 32.500 mennesker har krav på værdighed. Så når Statsministeren igen og igen siger, at 1 dødsfald med COVID19 er et for mange – synes jeg det forbliver en hån mod alle de andre dødsfald, som åbenbart IKKE er et for mange!

Kig godt på kurven – du kan se, at der på trods af en del smittede (og breaking news hver eneste dag…) så er der stort set INGEN som dør med COVID19 og ingen markant stigning.

Kort sagt – skal vi ikke tage at få landet tilbage i ordentlige rammer igen? Droppe maske-showet (som IKKE er videnskabeligt dokumenteret virkning ifht i det offentlige rum og maskerne møjbeskidte og ulækre) samt selvfølgelig holde fast i god håndhygiejne, udluftning, ikke drikke/spise af samme kop osv. Alt der højner hygiejnen og generelt nedsætter smittevejene. Også for COVID19.

Jeg uddyber meget gerne – også til pressen. Det ser ud til, at pressen er ved at vågne op og det er glædeligt.

Vores badge er MEGET populær – og den kan bruges, når/hvis dit helbred (fysisk som psykisk) forhindrer dig i at bruge maske/mundbind. Det er på tro & love – og man skal IKKE have lægeeklæring eller lignende. Vi ved allerede fra mange, at badgen hjælper, når man bærer den og peger på den hvis buschauffører og medpassagerer og andre er i tvivl.

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html