Danmark synger er et horribelt tiltag fra DR´s side – regeringens statsmedie. Det er tosseklubben!

Jeg ser for mig en flok umælende får gå med tomt blik hen mod gaskammeret, mens de synger sammen. indrømmet – det er et hæsligt billede. Men jeg mener det. Det er en hver diktators drøm, at befolkningen følger trop syngende. Vitterlig syngende. Det må man sige de gør i Danmark synger.

Ja – jeg mener, at befolkningen de sidste 11 måneder har været og er udsat for en intelligenstest. De dumme synger fortsat med “hver for sig” – mens de kloge har tilegnet sig tilstrækkelig viden til at have indset, at vores fjende nummer 1 er regeringen. Bistået af folketingets medlemmer, DR og andre som bakker fortællingen om det store coronamonster op. Blindt og ukritisk.

Det skal tilføjes, at jeg ELSKER fællessang. Jeg starter altid mine kurser og foredrag med fællessang. Jeg skråler med så højt jeg kan til koncerter og er i det hele taget glad for fællessangen, fordi den bringer os sammen.

Men når man på den måde skamrider befolkningens frygt og understøtter den med sit forbandede vrøvl om selv fællessangens “farlighed” så falder kæden helt af. Det har den været længe – men det bliver kun værre og værre. Man kan nemlig ikke længere undskylde hverken DR eller programmets værter for uvidenhed. Jo kun hvis de vitterlig ER dumme. Men mon dog!?

Til dig vil jeg sige – syng med dem du har kær. Syng i kirken. Syng om juletræet. Syng livet tilbage. Sammen! IKKE hver for sig.

Indtil DR (og TV2 Nyhederne) begynder at agere som den 4. statsmagt og public service, som de burde være, er mit bedste råd, at du stopper med at se kanalernes nyhedsflow. Søg din viden andre og uafhængige steder. Som fx her hos mig.

Jeg har og har i hele forløbet haft fokus på én ting og kun én ting – nemlig fakta! Det kunne både regeringen, folketinget, DR og TV2 Nyhederne lære meget af.

PS. Den omfattende censur som jeg har været og fortsat er udsat for, kompenseres heldigvis på de sociale medier, hvor vi når langt ud. Det er dagens gode budskab. Nemlig at vi langt hen ad vejen kan klare vores nyhedsstrøm helt uden om DR og TV2 Nyhedernes fake news. For os der elsker fakta og afskyr censur (som giver associationer til de mest mørke diktaturer) er det en stor trøst.