Landet er ramt af en Corona-lammelse. En lammelse som IKKE er underbygget af lægefaglige fakta. Tvært om.

Det har jeg uddybet mange gange og nu gennem de sidste år. Jeg får alene mere og mere ret.

Ovenstående billede fra dagens Linkedin – hvor de nu i 17 dage på akutafdelingen i Horsens har spejdet efter corona-patienter og fortsat ingen har, underbygger præcist, hvad jeg har forsøgt at sige – og fortsat gør.

Se med live på min FB kl. 11 i dag – jeg giver dig en update og svarer også på spørgsmål. INGEN chikane accepteres. Sagen er meget alvorlig og har store konsekvenser for landet – og vi skal have åbnet landet op omgående!

PS – Ulf Hørlyk har siden ændret kurs. siden han offentliggjorde det opslag, som jeg viser her. Det ændrer jo ikke ved, at faktuelt har de fortsat ikke haft nogen corona-patienter på akutafdelingen i Horsens på trods af et kæmpe og hundedyrt beredskab. Det er egentlig min pointe. Men jeg er da ked af, hvis Ulf Hørlyk efter at have viderebragt væsentlige, faktuelle oplysninger har fået problemer med sin ledelse. Det er jo væsentlige observationer, som han viderebragte. Og det er dem, som jeg videregiver og det understøtter det, som jeg har sagt og fortsat siger efter dagens (22.3.20) sidste tal, som fortsat viser procentuelt nedadgående kurve.