Når SSI regner på deres skrækscenarier for fremtiden – bygger det primært på det “engelske spøgelse” – men når man kigger på B.1.1.7 fra fx såvel England som Irland (og selvfølgelig Danmark) – ja så falder positivprocenten alligevel! Kort sagt – det har INGEN betydning.

Corona-udbruddet er stort set ovre over hele verden – og svinder. Af mange forskellige grunde. Herhjemme skyldes det såvel flokimmunitet som foråret – og at virus mister “grebet”.

Og så må jeg minde om, at virus muterer konstant – og indtil videre er der registreret mange tusinde mutationer (se på gisaid.org). “Fortællingen” om den engelske mutation er i mine øjne mest af alt et forsøg på at legitimere den seneste vanvittige nedlukning. Og det er selvfølgelig umuligt for en regering, som har taget SÅ meget fejl, at slå armene ud og sige “hovsa – vi tog fuldstændig fejl”. Men det gør de -og har de gjort hidtil.

Tak endnu engang til min partner in facts – Kristoffer :-).

Grunden til – at du kan gennemgå alle mine blogindlæg med en lup – og finde at jeg på intet tidspunkt har taget fejl i det sidste års corona-helvede -skyldes, at jeg har haft og har ekstrem fokus på fakta, videnskabelig dokumentation, mine 30 års erfaringer med netop folkesundhed, influenza-epidemier, epidemier med RS-virus, forebyggelse af smitsomme sygdomme osv. Det er præcist mit lægefaglige DNA. Det har pressen ikke villet lytte til – men det har du og mange tusinde danskere heldigvis gjort dagligt. Og tallet stiger markant for hver dag. Så tak for dig og tak for at gøre dig umage for at forstå fakta.

Lad os hurtigst muligt vende tilbage til hvad vi troede var et videnssamfund – og ikke et samfund bygget på et fantasi-monster.

Lad os få åbnet landet – helt!