Tænk sig at vagtholdet på fx BT er så umådelig dumme, at de end ikke kan procentregning. Hvad er ellers forklaringen til, at man slipper afsted med en gul overskrift “Ny smitterekord”. Jamen det er løgn! Igen. Og jeg er rystet over, at pressen nu efter 8 måneders øvelse fortsat IKKE kan procentregning. På lige fod med regeringen.

Lad mig skære det ud i pap for dig – når man tester næsten 60.000 mennesker – så vil antallet af testet positive også stige.

Igår var procentfordelingen af smittede ifht antal testede 1,68%. I forgårs 1,94% og idag 1,63%!!!! Giver det nogen smitterekord?? Nej vel.

Så væsentlige forhold og så grove fejl fra pressens og politikernes side. Jeg begynder at tro, at de handler i ond tro – og faktisk godt kan procentregning, men ønsker at føre befolkningen (fortsat) bag lyset. Bevidst eller ej – så må læren være – at Journalisthøjskolen fra nu i i ALLE optagelsesprøver skal have procentregning med som godkendelseskrav. Manglende evner i den henseende fra journalisters side har ført landet (og verden) ud i frit fald!