Netop nu har DR2 et satireprogram med 4 gæve kvinder – “Det slører stadig” – og det er satire, når det er bedst. De fire kvinder tager gas på meget – herunder kvindehad og kvindeundertrykkelse – og også det der findes indenfor islam. Det er ganske befriende og meget underholdende. Det er også ganske befriende at se kvinder med anden etnisk baggrund – jeg formoder de fleste med muslimsk baggrund – turde tage gas på sig selv, hinanden, islam, kvinder, mænd og alt muligt andet. Men især deres ´favntag´med tørklædefængslingen af muslimske kvinder er modigt. De har så været udsat for dødstrusler – og det mener jeg selvfølgelig, at DR skal forfølge. Det skal man IKKE kunne tåle. Jeg har netop set disse gengivet – og en dødstrussel er en dødstrussel. Punktum. Jeg undrer mig meget over, at man fra DR´s side mener, at sådanne skal ´kunne tåles´. Dødstrusler er alvorlige – og man skal agere ud fra disse. Men stor ros til de gæve, sjove og ikke mindst modige kvinder i ´Det slører stadig´.