Befolkningen har lidt i over 2,5 år. And still counting.

NU er det tid til at tage satiren i brug. Satiren som har været gemt langt væk i 2,5 år, hvor regeringen har pisset (pardon my french) syngende på vores Grundlovssikrede rettigheder.

Folkets opium var showet omkring Vingesus Tour de France-sejr – med landets enerådige statsminister Mette Frederiksen tæt på at møvre sig op på vinderpodiet. Det var helt surrealistisk at se hende nærmest krabbe sig op ved siden af Vingegaard. Kun en tilfældighed at hun ikke samtidig pakkede en ildelugtende makrelmad ud.

Skal satireshowet nu alene handle om Mette Frederiksen tænker du nok? Nej og ja. Det er selvfølgelig interessant en en kvinde med en bachelor i afrikanske studier har forvoldt et land som Danmark SÅ meget skade.

Der er meget at græde over. Ikke mindst det kæmpe anslag mod folkesundheden, overdødeligheden, stor økonomisk krise, et sundhedsvæsen i knæ osv – men nu er vi nødt til også at kunne grine sammen.

Satiren har i mine øjne været gået i dvale i over 2,5 år. Hofnaren Huxi Bach er meget repræsentativ for en stor del af landets sædvanlige satire-hold -nemlig at komikere enten ikke sagde noget eller agerede hofnar for regeringen. Satiretegnere tegnede ligegyldige og tandløse tegninger.

Men NU tager vi revanche. Nu skal vi grine og udfordre magthaverne.

Premieren på mit satire-show DET STORE BEDRAG er d. 22.8 kl. 19 i Trøjborg, Aarhus.

Du kan tilmelde dig ved at trykke på nedenstående link:

https://livakurser.dk/kurser/det-store-bedrag

Og så kommer jeg til Silkeborg d. 6.9. – hvor du kan tilmelde dig her:

https://livakurser.dk/det-store-bedrag