Nu knap 9 år efter min mor er død – vil jeg ønske, at jeg havde hendes højtelskede stemme på ´bånd´. Hvor ville det have været en stor gave at høre hende fortælle sin historie. Både for historiens skyld – og for at høre hendes elskede, elskede stemme.

Derfor synes jeg også, at nedenstående mulighed med ´ViTaler´ er fantastisk.

ViTaler tilbyder dig muligheden for, i eget hjem, at indtale din livshistorie som en lydbog.
Din livshistorie kan fortælles kronologisk fra din barndom til hvor du er i dag, eller som enkeltstående begivenheder, som har haft stor betydning i dit liv.

Hvorfor en livshistorie som lydbog?
Din livshistorie har ikke kun betydning for dig selv, men også for dine børn, børnebørn, oldebørn og kommende generationer. De bliver beriget med et indblik i en historie, som de ellers ikke ville få.
Når du indtaler din livshistorie som lydbog, vil du med egne ord og egen stemme, tage dem med på en rejse. En rejse hvor de vil få et ægte, nærværende og spændende indblik i dit levede liv, og i den slægt de nedstammer fra. Plus et varigt, dejligt minde med din stemme.

Hvordan foregår det?
Optagelsen til lydbogen foregår hjemme hos dig selv. Helle Thorsted medbringer udstyret, som ikke fylder meget, og det er også Helle, som interviewer dig.
Når optagelserne er færdige sendes optagelsen til lydtekniker Tommy Riis Hansen. Hvem er vi?

Hvem står bag?
Helle Thorsted har arbejdet som engageret og nærværende sygeplejerske i 15 år, og har stor erfaring i at tale om livshistorier.
Tommy Riis Hansen har mere end 25 års erfaring som lydtekniker og har lavet lydbøger i mange år.
Til fælles har Tommy og Helle, at de elsker den gode historie og fortællingerne fra et levet liv.

Hvad koster en livhistorie som lydbog?
Prisen for din helt egen lydbog er 4.999,00 kr (inkl. Moms) – for både interview og produktion af lydbogen. Optagelsen varer 2 timer og lydbogen kommer efter redigering til at vare cirka 1,5 time.
Du får lydbogen tilsendt pr USB-stik og på mail.

Kontakt os for yderligere information:
Annemarie på Info@livakurser.dk eller tlf. nr 31 10 70 70

Se også på FB:
https://www.facebook.com/ViTaler-356450671614642/