Sidder du også og tænker – “blev jeg ført bag lyset?” – af pressen og regeringen. Eller i omvendt rækkefølge. Så er svaret et klokkeklart JA! Du er reelt blevet holdt for nar – og bliver det fortsat.

Flere og flere spørger mig slukøret -jamen, har det hele været overflødig? Nedlukningerne unødvendige?  Hjemmearbejdspladser, lukkede skoler, lukkede restauranter, lukkede koncerter, lukkede barer – så er mit svar JA.

Hvis du læser min blog igennem – vil du se, at jeg egentlig ikke siger noget, som jeg ikke har sagt mange gange før. Det nye – hvis man kan sige det sådan – er, at flere og flere af jer vågner op. Og det er med en genoldig hangover. For det er trælst er erkende, at hele disse gakkelakkede nedlukninger, har været ikke alene ude af proportioner men også unødvendige. Vi kunne have gjort et væld af ting UDEN at lukke landet.

Det giver kuldegysninger og kvalme at tænke på, HVOR omfattende konsekvenserne har været, er og vil blive mange år frem af nedlukningerne. Både ifht børn, børns udvikling, unge, børn og unges uddannelse, syge, alvorligt syges behandling, livslængde osv – for slet ikke at tale om mange virksomheders økonomi, konkurser osv. Helt uden grund! Og netop det – at det har været uden grund – tror jeg bliver meget svært for mange at erkende men også acceptere.

Husk nu statsministerens løgn fra start – nemlig at nedlukningen var baseret på “myndighedernes anbefaling”. Det ved vi er løgn. Det har vi sådan set vidst længe. På samme måde, som hendes nedslagtning af mink også var uden hold i lovgivningen. Det kostede minkene og et helt erhverv livet. Helt uden grund!

Nu sidder regeringens “eksperter” – “undersåtter” er et bedre udtryk – og regner på deres matematiske modeller for oplukning. Hvis ikke det var så umådeligt sørgeligt, vil det jo være komisk. Virkeligheden har overhalet dem – og det er fuldstændig unødvendigt. De kan ligeså godt spilde tiden på at regne på, om foråret mon er på vej og hvad odds er for at foråret kommer.

Corona har sæsonvariation – og foråret gør (som også var tilfældet for 1 år siden) at corona helt naturligt nu svinder væk. Måske kommer det tilbage til vinter – ligesom influenza kan komme tilbage. Sammenholdt med flokimmuniteten – som vi har opnået – er der egentlig ikke mere at snakke om. It is over!

Jeg giver INTET for de forskellige matematiske modeller – for de er ikke mere værd end de variable, som lægges ind i disse. Og det der vås med, at vi risikerer 2000 smittede om dagen osv – det er noget vås. Her har man set på døde tal – men ikke på de mange lægefaglige forhold, som gør sig gældende. Det er også noget forfærdeligt vås, når Magnus Heunicke nu forudsiger at der i april vil være 900 indlagte med corona. Vi har nu 248 indlagte og tallet falder. Han har dog ikke lært noget som helst? Igen en i mine øjne et tåbeligt gæt, som ikke har rod i fakta og viden.

Der kommer INGEN 3. bølge nu.

Når vi kigger tilbage på det sidste år – er det jo fejlvurdering efter fejlvurdering som landet er regeret ud fra. Regeringens egne mavefornemmelser har kostet landet dyrt. På alle måder. Involverede eksperters ligeså.

Så jeg forstår godt, hvis du nu er ekstremt frustreret over, at hele dette nedluknings-scam har været helt uden nogen-som-helst positiv effekt ifht corona – mens det har haft ekstreme omkostninger for såvel mange enkeltpersoner som samfundet og fællesskabet i sit hele.

Hvis du spoler tilbage til, hvad jeg sagde fra starten – er det jo trælst at måtte erkende, at jeg havde ret og har haft ret. Vi kan ikke spole  tiden tilbage – nej, men vi kan lære meget heraf. Ikke mindst hvordan vi fremadrettet sikrer grundlovsbestemte rettigheder og at de voldsomme overgreb på vores frihedsrettigheder ikke gentages. Vi kan også lære af pressens rolle – og hvordan pressen har været fuldstændig ukritisk og langt hen ad vejen har købt narrativet om det store corona-monster. Selv fodret monstret. Selv haft – og har – store økonomiske interesser i at bevare frygten i befolkningen. Holde os fanget i corona-fælden.

Heldigvis får sociale medier større og større magt – og uden de sociale medier havde jeg fx slet ikke haft nogen røst. Fordi min fakta-baserede data og lægefaglige vurderinger er blevet og bliver ekstremt censureret. Og det er da også trælst at måtte sige – det stod soleklart i hele forløbet – hvis man blot havde lyttet og forstået. Eller ønsket at forstå.

Men frygt vandt over fakta – og nu forestår der et kæmpe oprydnings- og erkendelsesarbejde – for at sikre, at vi kommer tilbage til et videnssamfund, hvor fakta styrer og sætter kursen.

Men ja – nedlukningerne har været og er ikke alene ude af proportioner men også fuldstændig unødvendige. Og det er trælst for rigtig mange, at man ikke engang kan sige – at det “i det mindste gjorde noget godt for corona”. Vi sparede ved nedlukningerne ikke et eneste dødsfald – men det kostede og vil koste mange dødsfald fremover.