Ovenfor ser du en oversigt over hvorfor årstiden spiller så afgørende rolle for netop corona-krisen – og at vi IKKE på nuværende tidspunkt er på vej ind i en bragende coronaepidemi som frygtet af regeringen. Og heller ikke kommer det nu.

Vi har forsøgt at forklare netop forårets betydning – herunder solens (og UV-belysningens) væsentlige betydning for nedsættelse af smitterisikoen.

Håber det giver mening – ellers må du spørge mig. Jeg skal gerne forklare.

I bund og grund er det manglende respekt for netop naturen, årstiden og miljøets betydning. Des mere jeg tænker over det, des mere skræmmende er det, at såvel Seruminstituttet som regeringen helt har tilsidesat forårets betydning for netop corona-smitten og corona-virus overlevelse udenfor. Vi mennesker kan ikke styre naturen, årstiden og dens store betydning. Også når det gælder corona-virus.

Og lige nu – hvor foråret er kommet – så er en bragende corona-epidemi helt utænkelig.

Så udenfor – og sænk dine skuldre – nyd livet derude (og jo de officielle sundhedsråd skal fortsat følges). Lad ikke frygt styre dit liv – få styr på fakta og få styr på din frygt.

Ps. Tak for alle jeres venlige mails og beskeder. De glæder mig hver og én.  Jo – jeg ved godt, at jeg har hjulpet mange af jer – og jeg er taknemmelig for jeres store opbakning og mange daglige hilsner. Men I er også nødt til selv at tage stilling – selv bruge jeres stemme – og ja, tænke selv :-). Og tænker I selv – så svinder jeres frygt – og I forstår hvad jeg siger og har sagt hele tiden.