39-årige Hafida Bourouih, mor til to drenge, blev fundet dræbt 29. juli 2014 af børnenes far Anders Larsen.

Selvsamme drabsmand har fået forældremyndigheden. Jeg er dybt rystet. Som udgangspunkt bør det under ingen omstændigheder være muligt at få forældremyndigheden over de børn, hvor man selv har dræbt moren (og i de få tilfælde hvor det er omvendt). Det bør være, som jeg har fået oplyst er tilfældet i Australien, lovmæssigt umuligt.

Man skønner at 87 kvinder (og mødre), er blevet dræbt siden Forældreansvarsloven i 2007. Jeg vil meget gerne have oplyst i hvor mange af disse sager, at fædrene har fået forældremyndigheden? Det er en meget relevant oplysning.

Nej – en far der har dræbt moren til sine børn er IKKE en god far. Bliver det aldrig nogensinde! Den mulighed forpasser det øjeblik, at han slår moren ihjel. Det har han selv ved denne grufulde gerning vist. Og nej – han elsker ikke sine børn. Han elsker sig selv højst og vil til enhver tid tilsidesætte børnenes behov frem for egne. Det har han allerede gjort mindst én gang tidligere ved mordet. Så overhovedet at tale om en fars omsorg for sine børn i sådanne sager er vanvittigt og ikke mindst en hån mod den kvinde og mor, som han slog ihjel! Ganske enkelt. Herudover vil jeg ikke bruge så meget som et sekund på at fundere over, hvordan en morder kan varetage sin forældremyndighed fra fængslet. Det er da blot at sjofle børnene endnu mere.

Den sag skal være medvirkende til at Forældreansvarsloven ændres, så en drabsmand ALDRIG kan opnå forældremyndigheden over børn, hvor han han dræbt moderen.

Sig mig lige en gang – har I da fuldstændig mistet besindelsen derude? Det gælder ikke mindst for Rasmus Kjeldahl fra Børns vilkår, som legitimerer i sine ejendommelige udtalelser, at drabsmanden har fået forældremyndighed. Rasmus Kjeldahl sammenligner sagen med, hvor en mor har dræbt en meget voldelig far for at beskytte børnene!!! Vil nogen kalde manden til orden!? Stave for ham – B-Ø-R-N-S V-I-L-K-Å-R….det er ikke foreningen ´Drabsmændenes vel´ han repræsenterer.