SÅ stopper festen. Jeg så at Kåre Mølbak i går var ude at mene, at vi ikke kan samle os til større forsamlinger det næste år. Så lukker vi for mikrofonen til Kåre Mølbak! Det har han ingen videnskabelig evidens for overhovedet. Enough is enough!

Kåre Mølbak og SSI må siges allerede at have taget grueligt fejl. Deres estimater ifht hvor mange der var smittet, ville blive smittet og ville ligge i respirator har været helt helt skæv. Den matematiske model må siges at være blevet bombet tilbage til stenalderen, hvor de har undladt væsentlige variable (som fx årstidsvariation). De har gennemgående taget grueligt fejl – og med voldsomme konsekvenser for landet. Men nu stopper festen!

Mangel på ydmyghed og mangel på situationsfornemmelse for, hvornår man lige skal stikke piben ind må siges at være kendetegnende. Omvendt var det måske så rabiat en udtalelse Kåre Målbak kom med, at al respekt forsvandt og danskerne vågnede op. Så måske havde det alligevel en mission. På lige fod med Søren Brostrøms anvisninger til os danskere om vores sexliv. Nu stikker det da helt af.

Tilbage er landets beskaffenhed. Da regeringen i sin tid lukkede landet var det for at mindske presset på sundhedsvæsenet. Hele omdrejningspunktet var om der ville være respiratorer nok till alle de alvorligt syge med COVID19. Det har vi for længst erkendt at at det var der og vil der være i den aktuelle situationer. Det betyder jo også, at det øjeblik regeringen langt om længe erkendte, at det ikke var så grueligt fat som forudset af SSI,ja, så burde landet være blevet åbnet. HELT åbnet.

Heldigvis er mange gået igang i dag – men vi mangler fortsat restaurationsbranchen, fitnesscentre, jobcentre, kommunerne, efterskolerne – kort sagt resten af landet! Der er INTET sundhedsfagligt belæg for at vente til 10.5. INTET. Få nu dog åbnet det land – og til alle jer derude -husk I lever i et demokrati. Surprise. Det betyder også, at det er DINE folkevalgte, som udsætter dig, dine og landet for dette voldsomme overgreb på et uhyrligt tyndt, lægefagligt grundlag. Kræv at landet bliver åbnet. Helt åbnet!

PS – Ja, foråret ER kommet og foråret ER vores ven. Jeg har indtaget de skønne have – og havsvømning-sæsonen er i gang. Når jeg ligger og crawler løs SÅ lever jeg – det er så utroligt livgivende. Og der er RIGELIG plads til os alle. Så kom med ud og leg.