Vores regeringsskabte corona-helvede har stået på i over 8 måneder. Og hver dag tænker man – NU kan det da ikke blive værre. Befolkningen må da vågne op.

Men nej – i dag hører vi så, at regeringen gud- hjælpe-mig lukker hele nordjylland ned! Det er jo horribelt. Vi har INGEN – og jeg skriver INGEN dokumentation for påstanden om mutationer som kan skade eventuel vaccine. Vi har kun en rundforvirret Kåre Mølbak som henviser til data ingen af os har adgang til. Og en ligeså rundforvirret regering, som lytter hertil. Eller er det omvendt.

Et er sikkert. Der er IKKE publiceret data som bekræfter Kåre Mølbaks meget voldsomme påstand. Der er dermed heller ikke nogen dokumentation for den meget voldsomme nedlukning som det er af nordjyske kommuner. Ej heller påstanden, som retfærdiggører, at man slår alle mink ihjel.

Vi indgår jo i et kompliceret eco-system – også når det gælder virus og bakterier. I det eco-system indgår vind, vejr, rotter, mink, fluer, hunde, katter, insekter, vandforhold osv – og i det eco-system indgår COVID-19 også. Vi kan IKKE slå alt og alle ihjel.

Vil oppositionen vågne op? Eller skal vi have helt nye politikere på banen? Et nyt parti? Nye partier? For det er jo åbenlyst, at det siddende folketing åbenbart ikke magter opgaven – ej heller får stillet krav til regeringen om korrekt og tilgængelig dokumentation, når de iværksætter SÅ voldsomme indgreb.

Nordjylland – I er nødt til at tænke selv og stille krav til regeringen! Rigtig krav om dokumentation, fakta og ordentlighed.

Jeg går FB-live kl. 17.30